Haberler

Düzce'de Belediyeden Açılışlar

Düzce Belediyesi tarafından yapımı ve alımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılış töreni yapıldı.

Düzce Belediyesi tarafından yapımı ve alımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılış töreni yapıldı.

Belediye tarafından yapılan Sancaklar Parkı, asfalt plenti şantiyesinin açılış töreniyle alımı gerçekleştirilen halk otobüsü ve itfaiye araçlarının teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Keleş, bu yılı yatırım yılı olarak adlandırdıklarını söyledi.

Seçim vaatlerinin uygulanması için çalışmaların dört koldan devam ettiğini anlatan Keleş, "Bir şehrin gelişmişliğinin en önemli göstergelerinden biri, yeşil alanları, parklarının çokluğudur. Çocuklara, gençlere yönelik çalışmalar, doğrudan onların geleceğine yapılan yatırımlardır. Bu amaçla tüm mahallelerimizde çocuk parkları yapıyoruz. Bu alanlar içinde yeşillendirme, çiçeklendirme yapıyoruz. Dinlenme bölümleri oluşturuyoruz." diye konuştu.

Keleş, tüm hizmetlerin belediyenin öz kaynaklarıyla kendi tesislerinde yapıldığını belirterek, "Asfaltta iddialıyız. Tüm mahallelerimizde eksik kalan, yeni açılan yollardan altyapısı tamamlanmış olanları asfaltlıyoruz. Geçtiğimiz günlerde yakında açılışı yapılacak olan yeni hastanenin çevre yollarının asfaltlanmasını tamamladık. Bir program oluşturduk ve bu kapsamda tüm mahallelerimizde asfalt çalışması yapacağız. Biliyorsunuz, asfaltlama için eski model asfalt plenti kullanıyorduk. Şimdi yeni asfalt plenti kurduk. Alman ve İtalyan ortak yapımı 2016 model bir asfalt plenti. Türkiye'de sadece İstanbul 3'üncü köprüde ve Ankara'da bulunuyor. 260 ton/saat kapasiteli ve mastik asfalt üretimi yapılabiliyor." ifadelerini kullandı.

Keleş, ayrıca şehir içi ulaşım hattında çalışacak 11 yeni otobüsle itfaiyeye alınan tam donanımlı yeni aracın teslimini de yaptı.

Törene, Düzce Valisi Ali Fidan, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan, İl Genel Meclisi üyeleri, Düzce Belediye Meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Keleş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title