Haberler

Düzce'de AK Parti 3 Milletvekilliğini Kazandı

Düzce'de, AK Parti 3 milletvekilliğini de kazandı.

Düzce'de, AK Parti 3 milletvekilliğini de kazandı. 7 Haziran seçimlerinde milletvekili seçilen Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir yeniden milletvekili seçilirken, kutlamalar yapıldı.

Düzce'de milletvekilliği seçimleri sonuçlarına göre Ak Parti 3 milletvekilliğini kazanırken, partililer kutlamalar yaptı. AK Parti İl Başkanlığı'nın önünde toplanan partililer 3 milletvekilliğini de kazanmanın mutluluğuyla kutlamalar yaparak, halaylar çektiler. 7 Haziran seçimleri sonuçlarına göre ilk defa milletvekili seçilen Faruk Özlü ve Ayşe Keşir ikinci defa, Fevai Arslan ise üçüncü defa milletvekili seçildi. 53 yaşındaki Faruk Özlü, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışma hayatına başlarken, Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcılığı görevinde bulundu. Evli, 2 çocuk babası Faruk Özlü, İngilizce biliyor. İşadamı 49 yaşındaki Fevai Arslan, lise mezunu olup, evli ve 3 çocuk babası. 48 yaşındaki Ayşe Keşir, İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu mezunu olup, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda bakan danışmanı olarak görev yaptı. Ayşe Keşir evli ve 3 çocuk annesi olup, İngilizce ve Arapça bilmekte.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Keşir Faruk Özlü Ak Parti Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title