Haberler

Düzce'de 197 Sporcu "Şah-Mat" Dedi

Güncelleme:

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Satranç İl Federasyonunun organize ettiği Küçükler Satranç turnuvasına 197 sporcu katıldı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Satranç İl Federasyonunun organize ettiği Düzce Küçükler Satranç turnuvasına 197 sporcu katıldı. Minikler 2 gün boyunca satranç masasında ter döktü.

Beyin sporlarından biri olan Satranca özellikle çocukların ilgisi büyük oluyor. Okullarda da seçmeli ders olarak okutulan satranca gösterilen ilgi Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Satranç İl Federasyonunun organize ettiği Düzce Küçükler Satranç turnuvasında ortaya çıktı. Küçükler turnuvasına 197 sporcu katıldı. 2 gün boyunca süren turnuvada minikler birinci olmak için satranç taşlarını yerinden oynattı.

Düzce Küçükler Satranç turnuvasında 12 yaş erkekler kategorisinde Çağrıcan Subaşı birinci, Faik Kemal Özer ikinci, Zekeriya Uçar üçüncü oldu. 12 yaş kızlar kategorisinde Gizem Kutlu birinci Sümeyye Nur Saruhan ikinci,

Esra Kaya üçüncü oldu. 11 yaş erkekler kategorisinde Kerem Acar birinci, Burak Berkay Gürkol ikinci ve Canberk Giray üçüncü oldu. 11 yaş kızlar kategorisinde Kübra Uzun birinci olurken Betül Büyük ikinci ve Edanur Kaçar üçüncü oldu. 10 yaş erkekler kategorisinde Melih Bahadır birinci, Ertuğrul Yıldırım ikinci ve Kerem Onur Pişken üçüncü oldu. 10 yaş kızlar kategorisinde Zeynep Sude Erzurum birinci, Melisa Hamarat ikinci ve Simge Abaoğlu üçüncü oldu. 9 yaş erkekler kategorisinde Cengiz Kağan Kaypak birinci, Yunus Alyanak ikinci ve Canberk Çakır üçüncü oldu. 9 yaş kızlar kategorisinde Ayşenur İşler birinci olurken, Fatmanur Emir ikinci,

Eylül Topçu üçüncü sırayı aldı. 8 yaş erkekler kategorisi Taha Yasin Yavuz birinci, Faruk Arık ikinci sırada yer alırken Gökbey Eray Aksaya üçüncü sırada yer aldı. 8 yaş kızlar kategorisi Çağla Nehir Subaşı birinci, Sümeyye Rana Kuş ikinci sırada yer alırken Ceren Emiral üçüncü sırada yer aldı. 7 yaş erkekler kategorisi arda Tuğra Arı Çağrı Çağlar birinci olurken Yusuf Parlak ikinci ve Arda Giray üçüncü oldu. 7 yaş kızlar kategorisinde Irmak Kapçak birinci oldu. Kategorilerinde dereceye giren sporculara ödüllerini Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer Faruk Başbuğ, il temsilcisi ve hakemler takdim etti.

(AY)

24.12.2012 11: 30: 21

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Subaşı Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title