Haberler

Düzce'de 10 Binler Şehidini Uğurladı

Hakkari Dağlıca'da bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er 27 yaşındaki Cihan Aksarı memleketi Düzce'de yaklaşık 10 binlerin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Hakkari Dağlıca'da bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er 27 yaşındaki Cihan Aksarı memleketi Düzce'de yaklaşık 10 binlerin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin babası Cemal Aksarı, "Bir oğlum daha var o da vatana feda olsun" dedi.

Hakkari 6. Hudut Tabur Komutanlığı'nda görev yapan Piyade Sözleşmeli Er Cihan Aksarı'nın cenazesi İzmit'te bulunan Cengiz Topel Havaalanı'ndan alınarak Düzce'ye getirildi. Düzce Cedidiye Camii'nin önündeki alan Türk bayraklarıyla toplanan kişilerle dolarken, kalabalık İstanbul Caddesi'ne kadar taştı. On binler şehidi uğurlamak için caminin önünde toplanırken, şehidin cenazesi saat 19.30 sıralarında camiye getirildi. Şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi cenaze nakil aracından indirilirken, 'Şehidim hakkını helal et bize', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları atıldı.

Şehit oğlunun Türk Bayrağı'na sarılı tabutunun başına gelen Cemal Aksarı, "Bizi bitiremeyecekler. Onların kökü kazınacak. Buralar onlara mezar olacak. Benim oğlum ölmedi. Bayram yapıyorum bayram. Utansınlar o hainler. Bir oğlum daha var o da vatana feda olsun" dedi.

Annesi Müşerref Aksarı ve ile şehidin ablası ise cenazenin başında gözyaşı döktüler. Cemal Aksarı sık sık yakasına asılı bulunan oğlunun fotoğrafını öptü.

Düzce Valisi Ali Fidan, Bolu Valisi Aydın Baruş, Düzce Belediye Mehmet Keleş, Ak Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, siyasi partilerin il temsilcileri, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile askeri erkan ve binlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından Cihan Aksarı'nın cenazesi tekbirler getirilerek Mamure Köyü'ne uğurlandı. Şehit Cihan Aksarı dedesi Mehmet Aksarı'nın mezarının yanında toprağa verildi. - Zce

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dağlıca Hakkari Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title