Haberler

Düzce Belediyespor Voleybol Takımı Hazır

Voleybol Erkekler 2. liginde mücadele eden Düzce Belediyespor Voleybol takımı, sezona iddialı giriş yapmak için hazırlıklara başladı.

Voleybol Erkekler 2. liginde mücadele eden Düzce Belediyespor Voleybol takımı, sezona iddialı giriş yapmak için hazırlıklara başladı.

Düzce Belediyespor Voleybol takımı, 2015-2016 sezonu için hazırlıklarını tamamlıyor. Yeni sezonda takımı Hamit Sakal çalıştıracak. Bu sezon ligde iddialı olabilmek 9 voleybolcu ile anlaşma yapıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'te imza töreninde hazır bulundu. Başkan Mehmet Keleş imza töreninde yaptığı konuşmada, "Geçmiş yıllarda kulübümüz kendi grubunda başarılı olarak play-off'a kalmıştır. Bu sezonda birinci hedefimiz play-off grubuna kalarak bir üst lige çıkmaktır. Sezon arasında bir yabancı oyuncu transferi yaparak sezon sonunda hedeflediğimiz yere ulaşmayı amaçlamaktayız. Düzce'nin voleybol alt yapısı kazanması ve bu kültürün tüm ile kazandırılarak voleybol kültürünün yerleşmesi için yeni bir yapılanmaya giden kulübümüz, bu yıl ki çalışmalarıyla okulları gezip Düzce Belediyespor Kulübümüze gelecek yıllarda hizmet edecek oyuncuları kazandırmayı amaçlamaktadır" dedi.

Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu, yeni sezona iddialı hazırlandıklarını belirterek, "Kulübümüz voleybol erkek takımı geçtiğimiz 2014-2015 sezonunda gurubunda ilk 4 e girerek 1. lig yükselme play-off turunda oynama başarısı göstermiştir. Bu sezon teknik ekip Düzceli hocalardan oluşup geçen sezon ki takımımızı büyük oranda koruyarak eksik mevkilerimize genç ve gelecek vaat eden oyuncularla takviye yapılmıştır" şeklinde konuştu.

Düzce Belediyespor Voleybol Takımı kadrosu şöyle:

Murat Çakmak - 1989 Akçakoca doğumlu voleybola Fenerbahçe alt yapısında başladı. 5 sezondur Düzce Belediyespor Kulübünde oynamaktadır.

Alperen Aydın - 1991 Düzce doğumlu olan Alperen voleybola Düzce Belediye alt yapısında başlamıştır. 7 sezondur Düzce Belediyespor Kulübünde oynamaktadır.

Senad Ok - 1989 İstanbul doğumludur. Voleybola Galatasaray alt yapısında başlamıştır. 1 sezon Keşan Gençlikte oynadıktan sonra kulübümüze gelmiş ve 3 Düzce Belediyespor Kulübünde oynamakta.

Mehmet Can Ağırbaş - 1995 İstanbul doğumludur. Voleybola Galatasaray alt yapısında başlamıştır. Daha sonra 2 sezon TVF Spor Lisesinde görev yapmıştır. 3 sezondur da Düzce Belediyespor Kulübünde oynamaktadır.

Görkem Yazgan - 1991 İstanbul doğumludur. Fenerbahçe alt yapısında voleybola başlamıştır. Yıldız ve Genç Milli Takımlarda oynamıştır. 1 sezon MEF Okulları, 2 sezon Düzce Belediyespor, 1 sezon Maraş Belediyespor, 1 sezon Afyon Belediyespor'da oynamıştır. Bu sezon tekrar Düzce Belediyespor için ter dökecek.

Ertan Debreli - 1992 İstanbul doğumludur. İBB Alt yapısında voleybola başlamıştır. Geçen sezon Adana Beyzaspor Kulübünde görev yapmıştır. Bu sezon Düzce Belediyespor Kulübünde oynayacak.

Muhammed Balamir - 1996 İstanbul doğumludur. Galatasaray alt yapısında voleybola başlamıştır. Yıldız Milli Takım'da görev almıştır. 3 sezondur Düzce Belediyespor Kulübünde oynamaktadır.

Oğuzhan Tarakçı - 1993 Rize doğumludur. Galatasaray alt yapısında voleybola başlamıştır. 3 sezondur Düzce Belediyespor Kulübünde görev yapmaktadır.

Birol Gültekin - 1983 Samsun doğumludur. Voleybola Samsun DSİ'de başlamıştır. Sırasıyla Niksar Belediye, Tokat Plevne, Düzce Belediyespor, İnegöl Belediyespor, Hatay Büyükşehir kulüplerinde görev yapmıştır. Bu sezon tekrar Düzce Belediyespor Kulübünde görev yapacak. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Keleş Galatasaray İstanbul Düzce Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title