Haberler

Düzce Belediyesi İftar Çadırı Kurdu

Düzce Belediyesi tarafından Anıt Park meydanında iftar çadırı kuruldu.

Düzce Belediyesi tarafından Anıt Park meydanında iftar çadırı kuruldu. Ramazan ayı boyunca dileyen herkes iftar çadırında iftarını açabilecek. İftar çadırından yaklaşık 1500 kişi yararlanabilecek. Bunun dışında yine Düzce Belediyesi tarafından mahallelerde, düşük gelirli aileler için gıda paketi dağıtımı yapılacak.

Düzce Belediyesi, her yıl geleneksel hale getirdiği iftar sofrası geleneği ile gıda paketi yardımını bu yıl da sürdürüyor. Ramazan ayı boyunca Anıt Park meydanında kurulan ve 1500 kişilik iftar çadırında dileyen herkes iftar açabilecek. Bunun dışında yine her yıl yapıldığı gibi bu yılda mahallelerde belediye ve muhtarlar aracılığı ile belirlenen düşük gelirli aileler için gıda paketi yardımı sürdürülecek. Bunun için dağıtım programı hazırlandı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ramazan ayı iftar ve gıda yardımı konusunda şu bilgileri verdi ve "İftar çadırını geleneksel olarak her yıl kuruyoruz. Bu çadırdan dileyen herkes yararlanabilir. Yolcu olanlar, öğrenciler, çevre halkı çadırımızda iftar açıyor. Ramazanın en büyük hikmetlerinden biri bir arada iftar sofrasında buluşmaktır. Bu manevi ve gönül bağlarımızı güçlendiriyor" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title