Haberler

Düzce Belediyesi Çöp Alanını Yeşil Alan Yapacak

Düzce Belediyesi tarafından, eski atık toplama ve döküm alanı olan Çerkez Taşköprü Köyü mevki çevresindeki çöp alanı rehabilite ediliyor.

Düzce Belediyesi tarafından, eski atık toplama ve döküm alanı olan Çerkez Taşköprü Köyü mevki çevresindeki çöp alanı rehabilite ediliyor. Bunun için kaçak dökümlerin yapıldığı alanın üzeri toprakla kapatılıyor. Alan daha sonra yeşil alan olarak düzenlenecek.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri eski atık toplama ve döküm alanı olan Çerkez Taşköprü Köyü Mevki çevresindeki çevre kirliliğine karşın tedbir alıyor. Düzce Belediyesi ve il genelindeki belediyeler Nisan 2015 tarihinden itibaren Hasanlar- Esençam Köyü Mevkii'nde faaliyete geçirilen "Katı Atık Depolama Tesisi"ne atıkları depolamaya başladılar. Düzenli depolama için bazı bölgelerde de aktarma istasyonları kuruldu. Bu arada atıl durumda bulunan eski vahşi depolama alanında çevre halkının hava ve çevre kirliliği şikayetleri nedeniyle Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerekli tespitler yapılarak ön tedbirler alındı. Bunun için de öncelikli olarak söz konusu alanda temizlik çalışmaları yapıldı ve kaçak dökümlerden kaynaklandığı belirlenen yığınların üzeri toprakla kapatıldı. Temizlik İşleri Müdürü İlyas Danış, Çevre kirliliğinin tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik ıslah ve rehabilitasyon çalışmaları kapsamında alanın yüzde 90 oranında toprakla kapatıldığını belirtti. Danış, kısa süre içinde alanın tamamının toprakla örtüleceğini ardından da yeşil alana dönüştürme çalışmalarının yapılacağını açıkladı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasanlar Taşköprü Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title