Haberler

Düzce Belediye Meclisi, Mayıs Ayı İlk Oturumunu Gerçekleştirdi

Düzce Belediye Meclisi, Mayıs ayı ilk birleşimini Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında gerçekleştirdi.

Düzce Belediye Meclisi, Mayıs ayı ilk birleşimini Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında gerçekleştirdi. 14 maddenin görüşüldüğü toplantıda 2014 yılı Kesin Hesap Özetine ilişkin madde oybirliği ile kabul edildi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in başkanlık yaptığı toplantıda Konuralp Mahallesi adına yapılan Toprak Koruma Kurulu Kararı talebi, Çay Mahallesi ve Ağa Mahallesi arasında mahalle ihdası, Çakırlar Mahallesi sınır değişikliği, imar planı tadilat talepleri, Kazukoğlu mevkii konut alanı talebi ve Çamköy Mahallesi imar planı değişikliği şeklindeki maddelerin İmar Komisyonuna sevk edilmesine karar verildi.

Meclis toplantısında Merkez 1375. Caddenin Ruhi Kurnaz, 1405. Caddenin ise Servet Bucurgat adlarını almasına ilişkin madde de görüşülerek son değerlendirme için İmar Komisyonuna gönderilmesi kararlaştırıldı.

ASAR DERESİ KENARINA YAPILACAK KATLI OTOPARK KONUŞULDU

Toplantıda Asar Deresi kenarına yapılacak katlı otoparka ilişkin gelen şikayetler de değerlendirilerek projenin yeniden görüşülmesine karar verildi. Gündem maddesi, İmar Komisyonuna sevk edildi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, son olarak Muhtarlık İşleri Müdürlüğü norm kadro ataması hakkındaki yazıyı okutarak ilgili göreve Nurullah Şahin'in atandığına ilişkin meclis üyelerine bilgi verdi.

Bir sonraki birleşimin 8 Mayıs 2015 Cuma günü saat 19: 00'da gerçekleşmesine karar verilerek toplantı sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş Konuralp Çamköy Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title