Haberler

Duygun Yarsuvat: Ferhat'a Mini Copper mı Gönderdik

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı, Gençlerbirliği maçında yediği golle tartışma konusu olan Ferhat için "Kaleciye laf söyleyenler var. Ne yani Mini Cooper mı gönderdik?" diyerek sitem etti.

23 Mayıs'ta koltuğu devredecek olan Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, genel kurul öncesi bir veda konuşması yaptı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yarsuvat, başkanlık seçiminden, şampiyonluk yarışına kadar birçok konuya değinirken, tartışmalı Gençlerbirliği maçıyla ilgili de net ifadeler kullandı.

"ŞAMPİYON OLMADAN KONUŞMAK DOĞRU DEĞİL"

"Söz verdiğim şeyleri gerçekleştirdiğim için çok mutluyum." diye sözlerine başlayan Yarsuvat, "Atatürk sayesinde sizler varsınız, bizler varız. Şampiyon olmadan kimsenin konuşmasını doğru bulmuyorum. Ali Sami Yen'in Galatasaray'ı kurarken büyük avantajı vardı. Galatasaray'ı yabancı takımları yenmek amacıyla kurmuştu. Ali Sami Yen, diğer kulüplerin kurulmasında da öncü olmuştur. Ben başkanlık yarışına girmiş değilim." dedi.

"BENİM OYUM ÖZBEK'E"

Seçim süreciyle ilgili konuşan başkan, "GS TV, 3 başkan adayına da bütün kapılarını açmıştır. Herkese eşti mesafede kaldı. Artık başkan değilim. 2 gün sonra sıradan bir adamım. Kime oy vereceğimi neden söylemeyeyim ki? Üstelik başkan yardımcım. Benim bir tane oyum var. Ben Cumhurbaşkanı değilim, tarafsız olma zorunluluğum yok. Tüzükte de yok bu. Dursun Özbek benim başkan yardımcım ve ona oy vereceğimi söylememde bir sakınca görmüyorum." ifadelerini kullandı.

"BU TAKIMIN KURUCUSU TERİM'DİR"

Kötü bir Galatasaray devraldıklarının altını çizen Yarsuvat, "Mali tablo ile ilgili bilgileri divan kuruluna verdik. Bunun dışında kimse bizden mali konular hakkında bilgi istemedi. Obez bir Galatasaray devraldık. Radikal tedavi metodları uyguladık ve başarılı olduk. Fatih Terim bugün şampiyonluğa oynayan takımın kurucusudur. Bu takımı biz kurmadık. Terim'e özel olarak mektubu yazdım." dedi.

"FERHAT'A MİNİ COPPER MI GÖNDERDİK?"

Gençlerbirliği maçının ardından ortaya çıkan söylentilere çok sert cevap veren Yarsuvat, "Ben diğer kulüp yöneticilerinden farklıyım. O yöneticiler gibi teoriler yaratmıyorum. Açın bakın Avrupa ve dünya liglerini, hataların ardından kimsenin aklına böyle şeytani şeyler gelmez. Akıl dışı şeylere inanmak benim kitabımda yok. Anketlerden de bahsediliyor, kim yapmış bu anketi? İnsanlar kandırılmak isteniyor. Ben kendimi ve kendi oyuncularımı bilirim. Bütün maçlara bakın, kaleciler de hata yapar. Beşiktaş'ın kornerden yediği golde, kaleci şike mi yaptı diyeceksiniz. Dedikodulara kulak asmayın. Kalkıp da bizim maçtaki kaleciye Mini Cooper mı yolladık?" şeklinde konuştu.

AK SARAY ZİYARETİ

Ziyaret olayına da değinen Yarsuvat, "Saray ziyaretini ben yapmadım. Abdurrahim Albayrak'ı çok haksız yere harcadılar. Abdurrahim Albayrak'a Ankara'dan talep geldi. "Takımı al, ziyarete gel" diye. 12.30'da ziyaret yapıldı. O ziyaretten sonra devletle iyi ilişkilerimiz oldu. Ama hâlâ yollarımız yok." dedi.

AZİZ YILDIRIM KONUSU

Aziz Yıldırım hakkında söylediği sözlere bir kez daha açıklık getiren Yarsuvat, "Ben şike yapılmıştır ya da yapılmamıştır demedim. Bir dava dosyası var, ceza hukuku denen bir şey var. Benim söylediğim özel yetkili mahkemelerin kaldırılması gerektiği yönünde oldu. İnsanların akıllarında örnek iyi kalsın diye Aziz Yıldırım'ı yargılayan mahkemeler kaldırılsın dedim. Şike davası bana ait olan bir dava değil, o davanın da içerisine girmedim." şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE'YE BAŞKAN ADAYLIĞIMI KOYARSAM"

Fenerbahçe ile aralarındaki gerginliği bitirmek için çok çabaladığını söyleyen Yarsuvat, "Vaktim çok azdı. Fenerbahçe ile ilişkilerde başarısız oldum diyemem. En azından tohumlarını ektim. Öyle fanatik yöneticiler var ki.. Bir kısmı sarı-laciverti görünce, diğer kısmı da sarı-kırmızıyı görünce çıldırıyorlar. Fenerbahçeliler beni nasıl görüyorlar bilemiyorum. Fenerbahçe'ye başkan adaylığımı koyarsam bunu anlayabilirim. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarının renk düşmanlığını bırakmaları lazım." dedi.

"4 YEMEYE DEVAM EDERDİK"

Göreve geldiği dönemden bahseden başkan sözlerini şöyle sürdürdü; "Biz yönetime geldiğimizde Başakşehir maçı vardı 4 yediğimiz.... Abdurrahim Albayrak'ı maça gönderdim. Ağlayarak geri döndü. Sonrasındaki bir takım yemeğinde bir yalnız adam gördüm (Cesare Prandelli) O zaman 'bu iş bitmiş' dedim. Eğer o gün yola devam etseydik takım 4 yemeye devam ederdi."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Duygun Yarsuvat Mini Cooper Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (82)

yıllardır şişenin babası gs:

yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış tüm şikelerin babası gs nın olduğuna inanıyorum birde utanmadan fenere iftira etmişleri

19
4
yanıtYanıtla
xxx:

cooper yollmassında nakit yollarsın şikesaraydan ne beklersin

14
5
yanıtYanıtla
vatandaş:

bide mini cooper gönder herkesin gözünün önünde tamam olsun . . . bu ne saçma salak savunma lan :))

10
9
yanıtYanıtla
özfb li:

bjk ve fb yi parelel terör örgütü ele geçirmek için çok uğraşmıştır ele geçirmeyincede şike iftirası atmışlardır. . ihsan kalkavan ile bjk yi, m. ali aydınlarla da fb yi ele geçirme operasyonu başarısız olmuş, bu iki büyük kulüp hain terör örgütü tarafından şikeci ilan edilmiş, yahudi lobili platini ve arkadaşlarına onaylattırılmıştır. . bunların arkasında hain siyonist israil ve sempatizanları(parelel) vardır. . . maalesef gs bunların piyonluğunu(aysalla) yapmıştır. . . 4 yıl boyunca fb ye gelecek para gs ye gelmiştir. . bu kalleşliktir. . .

11
6
yanıtYanıtla
ASPİRİN:

Trabzonsporun şampiyonluğunu gasp eden feneri en iyi Trabzonsporlu taraftarlar anlar

7
10
yanıtYanıtla
reis:

gönddermediğini nerden bilelim. . . pierro ölçmüş, el tam 45 cm geriye çekilmiş. . . bunun adı her yerde şaibe dir. . .

12
4
yanıtYanıtla
reis:

bu hafta bjk cinconu yenerse . . . son maç gs rizeyi 9-0 yenmek için oynar. . . , (anlayan anladı)

13
2
yanıtYanıtla
galatasaray:

Şikebahçeliler yorum yazmasın bir kere. . .

6
9
yanıtYanıtla
YapsanMobil-IOS:

Niye daha evvel Doğan'ları yollamıştınız ama

13
2
yanıtYanıtla
ali veli:

Türkiyede Şike=Fenerbahçe. . . .

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title