Haberler

Duygu Çetinkaya Serenay Aktaş'ın Fanları ile Kavga Etti

Güncelleme:

Survivor All Star'dan elendikten sonra gündemden düşmeyen Çetinkaya, sosyal medyadaki eleştirel paylaşımlarından sonra Serenay Aktaş'ın fanlarıyla kavga etti.

Survivor'dan elendikten sonra yaptığı yorumlarla dikkat çeken Duygu Çetinkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Seranay Aktaş'ı eleştiren Çetinkaya, yarışma arkadaşının fanları ile hararetli bir tartışmanın içine girdi.

"ABLA TAVSİYESİ OLSUN"

Duygu Çetinkaya, aldığı sert eleştirilerin ardından sayfasına 'Biraz terbiyenin kimseye zararı olmaz bu bir abla tavsiyesi olsun size. Siz küfürle ben ise başka güçlerle hallediyorum zaten bir çoğunuz kardeşim yağmurdan bile ufaksınız bunu hakettiniz. Bu Serenaycıların bazıları, fotoğraflı kayıtlarla bilişim suçlarına yarın havale edilecek' notunu düştü.

HESABINI GİZLEDİ

Survivor macerası kısa süren Duygu Çetinkaya, yaşanan olayların ardından Twitter hesabını gizledi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Duygu Çetinkaya Serenay Aktaş Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

burak kayar:

tüm cahiller ünlü oluyo bu ülkede ilginç

24
4
yanıtYanıtla
Hasan t.Mobil-IOS:

Havalara bak la memlekete bi faydası olmuş gibi sanki

16
2
yanıtYanıtla
HEPİMİZ DUYGUYUZ ANAM:

Duygu harika bir insan en azından serenay gibi itici ve soğuk bir karakterde insan değil dişi aslanmis serenayi cinim kadar sevmiyorum sinirrrr oluyorum o yüzden duyguyu çekemeyenler susup otursun lütfen

2
15
yanıtYanıtla
melek cakirmobilWeb@haberler.com:

Valla o seranay tam bir cadı merve aydını çekmiyor

4
13
yanıtYanıtla
erdem:

hilmicem bunun fişinin çekip gönderdiğinden beri huysuzlugu iki kat arttı. .

14
1
yanıtYanıtla
mmmmMobil-ANDROID:

bunlarda adam oldu ya

14
1
yanıtYanıtla
Deniz ak Mobil-ANDROID:

serenay aktaş canım benim her şeyim ona kimse laf etmesin kız kendi halinde tek dişi kalmış aslan

8
6
yanıtYanıtla
DENIZ DENIZ DENIZ:

BAĞZILARI NE YAA CAHİL

13
1
yanıtYanıtla
JJKKLL:

BU KADIN KENDINI NE ZANN EDIYOR

10
3
yanıtYanıtla
ooo:

of bu kızı varya. . .

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title