Haberler

Duyarlılıkta Ünlüleri Solladı

Kayserili İşkadını Ezgi Has tarafından düzenlenen, tüm gelirleri, Bartın’da epilepsi hastalığı ile mücadele eden 22 yaşındaki epilepsi hastası Mustafa Çalık için harcanacak olan ‘Her Çocuğa Bir Kitap’ kampanyasına sosyal medya fenomeni Metin Saygın’dan destek geldi.

Kayserili İşkadını Ezgi Has tarafından düzenlenen, tüm gelirleri, Bartın'da epilepsi hastalığı ile mücadele eden 22 yaşındaki epilepsi hastası Mustafa Çalık için harcanacak olan 'Her Çocuğa Bir Kitap' kampanyasına sosyal medya fenomeni Metin Saygın'dan destek geldi. Kampanyanın bu yıl sıkıntılı geçtiğini öğrenen Saygın duruma el attı. Sosyal medyada binlerce takipçisi olan ve sosyal medyada metinsayginonline hesabı ile sevilen paylaşımlarda bulunan Saygın, 3 ayda birçok iş adamı, futbolcu ve sanatçının yapamadığını takipçileri sayesinde sosyal medyada tek başına başardı. Saygın, kampanyaya önemli ölçüde desteğin gelmesini sağladı.

Konu ile ilgili görüşlerini açıklayan sosyal medya fenomeni Saygın " Bu kampanyayı medyadan uzun zamandır takip ediyor ve sosyal medyada paylaşımlarını görüyordum. Bu kampanya ile ilgili engelli kardeşimizinde video ve haberlerini görünce takipçilerime güvenerek ve onların sevgisine inanarak kampanya destek vermeye karar verdim. Buradan benim yüzümü kara çıkarmayan takipçilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum, onları çok seviyorum. Tüm olumsuzluklara rağmen pes etmeyen azmini takdirle karşıladığım Kayseri'li genç iş kadını Ezgi Has hanıma da ayrıca parantez açmak istiyorum. Israrcılığı, çalışkanlığı ve inadı ile tam bir Kayseri'li olduğunu herkese göstermiştir. Bu kampanyaya destek veren sanatçılar Güler Duman, Musa Eroğlu, Okan Bayülgen, Yıldız Tilbe, Rıdvan Adede Yüksel Didikoğlu, futbolcular Murat Akın ve İbrahim Toraman'a desteklerinden ve duyarlılığından dolayı teşekkür ederim. Son olarak herkes bilsin ki ben ve ben gibi sosyal medya fenomeni değerli arkadaşlarımızın sayesinde önünüzdeki bir kaç yıl içinde sosyal medya ve radyo programcılığı TV medyasının önüne geçecektir. Özellikle desteklerini dün olduğu gibi bugünde esirgemeyen değerli takipçilerime ve kampanyaya destek veren herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çalık Kayseri Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title