Haberler

Düvertepe YİBO'da İftar

Güncelleme:

Heyet YİBO'da kalan öğrencilerle iftarda buluştu. YİBO'da kalan öğrencilerin göstermiş olduğu misafirperverlik ise takdir topladı.


Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde geçtiğimiz günler de yapılan ve sonuçları açıklanan TEOG sınavında okul olarak başarı puanını artıran Düvertepe Yatılı Bölge Okulunu Kaymakam Ercan Ateş, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Aguş ziyaret etti.

İftardan sonra konuşan Belediye Başkanı Ekrem Yavaş,"Bu mübarek ayda sizlerle birlikte olmak, hakikaten çok keyif verici. Bizler Kaymakam bey ve Milli Eğitim Müdürümüzle birlikte sizlerin bu güzelliğinize ortak olalım istedik. Yemeğinden tutunda sizin karşılamanız her şey çok güzeldi. Arkadaşlarımıza, dostlarımıza ve kardeşlerimize hep iyi davranmak lazım. Onlara yardımcı olmak lazım. Güzelliklerine paylaşmak, acılarını dindirmek için yanlarında olmak lazım. İnsanız eksiğimizle hep birbirimize muhtacız. Şu cennet ülkemizde ne kadar kardeş olabilirsek, ne kadar birbirimiz sevebilirsek ve birbirimizin derdine ne kadar ortak olabilirsek, bu güzel ülkemiz o kadar daha büyük olup ileriye gidecektir. Sizler bu güzel anların, bu güzel günlerin kıymetini bilin. Aynı zamanda öğretmenlerimizi kutluyorum. Gıpta ile baktığımız güzellikler var. TEOG'da başarı ortamını yükseltebilmek, güzel bir başarı. İnsanlara karşı hep böyle sempati ile bakmanız var. Biz geldiğimizde göstermiş olduğunuz gülücük ve tebessümler var ya o TEOG'dan daha da önemli. Çünkü doktor da olsanız, Berberde olsanız, Avukatta olsanız önce insan olacaksınız. İnsanlığı bu güzellikleri sizlere kazandıran öğretmenlerimizi tebrik ediyorum" dedi. Başkan Yavaş'ın konuşmasında sonra söz alan İlçe Kaymakamı Ercan Ateş ise, "Bu huzur sofrasında sizlerle birlikte olmaktan, sizlerle birlikte yemek yemekten büyük bir memnunluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Tabi 2015- 2016 dönemi çok zorlu bir dönem oldu. Çeşitli sınavlara tabi oldunuz. Ancak eğitim- öğretim sınavsız, yarışsız, rekabetsiz olmaz. Sizler sınava tabi tutularak, disiplinli bir şekilde çalışarak başarıya ulaşacaksınız. TEOG sınavında başarılı olan arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Bu anlamda emeği geen tüm öğretmenlerimi kutluyorum. Düvertepe Yatılı Bölge Okulumuz inanıyorum ki 2016- 2017 Eğitim döneminde de belki de ilçenin birincisi olacak." Dedi. İftarda öğrencilerle birlikte olan heyet daha sonra öğretmenlerle bir süre sohbet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Yavaş Balıkesir Sındırgı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title