Haberler

    Duvara Karşı'da Son Beş Oyun!

    Türkiye kökenli Alman yönetmen Fatih Akın'ın başta Altın Ayı olmak üzere çok sayıda ödül kazanan filmi Duvara Karşı'dan uyarlanan opera, Giessen Devlet Tiyatrosu'nda sahneleniyor.

    Türkiye kökenli Alman yönetmen Fatih Akın'ın başta Altın Ayı olmak üzere çok sayıda ödül kazanan filmi Duvara Karşı'dan uyarlanan opera, Giessen Devlet Tiyatrosu'nda sahneleniyor. Besteci Ludger Vollmer tarafından yazılan ve ilk kez 2008 yılında Bremen'de sahnelenen Almanca-Türkçe opera Duvara Karşı, yönetmen Catherine Miville tarafından sahneye uyarlanmıştı. Martin Spahr'ın müzikal yönetmenliğini üstlendiği opera, Orta Hessen Türk Toplumu'nun (Türkische Community Mittelhessen) desteğiyle sahneleniyor.

    5 KEZ DAHA SAHNELENECEK

    Eser, Giessen Devlet Tiyatrosu Büyük Salonu'nda 28 Nisan Perşembe, 21 Mayıs Cumartesi, 10 Haziran Cuma, 24 Haziran Cuma ve son olarak 9 Temmuz Cumartesi günü son kez sahnelenecek. Duvara Karşı operasının başlama saati 19.30.

    28 Nisan'daki sunumundan önce, saat 18.45'ten itibaren salonda Türkçe olarak oyunla ilgili açıklama yapılacak. Oyundaki diyalog ve aryalar da Almanca ve Türkçe üst yazılarla sunulacak.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Fatih Akın Altın Ayı Türkiye Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title