Haberler

'Duvara İşeme' Cinayetine 10 Yıl Hapis

Güncelleme:

Samsun'da 'duvara niye işiyorsun' diyerek kendisini uyaran 54 yaşındaki Abdullah Çakır'ı, öldüren Şahin Değirmenci 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'da 'duvara niye işiyorsun' diyerek kendisini uyaran 54 yaşındaki Abdullah Çakır'ı, arkadaşı 21 yaşındaki Tufan Taşdemir ile birlikte döverek ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Şahin Değirmenci 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Diğer tutuklu sanık ise delil yetersizliğinden beraat etti.

"DUVARA İŞEME" KAVGASI ACI BİTTİ

Olay yaklaşık 2.5 ay önce İlkadım İlçesi Unkapanı Mahallesi Mehmet Akif Sokak Süleyman Efendi Camisi yanında meydana geldi. İddiaya göre alkollü olan Şahin Değirmenci, gece yarısı sokakta duvara işerken kendisini gören Abdullah Çakır tarafından uyarıldı. Çakır'ın 'duvara neden işiyorsun' diye uyarması üzerine aralarında kavga çıktı. Değirmenci ie yanında bulunan arkadaşı Tufan Taşdemir, Çakır'ı döverek ağır yaraladı. Yaralı olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıdı. Soruşturma başlatan polis Şahin Değirmenci ve İrfan Taşdemir'i gözaltına aldı. Adliyeye çıkarılan şüpheliler, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. hastanede tedavi gören Abdullah Çakır ise beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

"HİÇBİRŞEY HATIRLAMIYORUM" DEDİ

Samsun 1'nci Ağır Ceza Mahkeamesi'nde 12'şer yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan iki tutuklu sanık bugünkü karar duruşmasında hazır bulundu. Mahkeme heyetine ifade veren Şahin Değirmenci, "Benim diyecek hiçbirşeyim yok. Alkollüydüm ve olayla ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum. Birisini zevk için dövecek insan değilim" dedi. Diğer tutuklu sanık Tufan Taşdemir ise, "Benim olayla alakam yok. Ben ayırmaya çalıştım. Beraatimi istiyorum" diye konuştu.

Tanık ifadelerinin alınmasının ardından kararı açıklayan mahkeme heyeti Şahin Değirmenci'yi 'müessir fiille kasten adam öldürmek' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıp tutukluluk halinin devamına karar verdi. Diğer tutuklu sanığın ise delil yetersizliğinden beraatine karar verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Abdullah Çakır İlkadım Samsun 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (13)

DERTİ:

ORAYI BİLMEM PROSTATIM VAR İSTANBULDA DAKİKA BAŞI TUVALETE BİR İKİ LİRA VEREMEM KİMSE KARŞIMA ÇIKMASIN BÜTÜN DUVAR DİPLERİ BENİM

4
16
yanıtYanıtla
ALİ CAN:

TAMAM DUVARA İŞEMESİ YANLIŞ AMA Bİ SORAYDI NİYE İŞİYON DİYE BAZI İNSANLARIMIZ HASTALIKLARINDAN DOLAYI TUVALETE YETİŞEMİYO MECBUREN YA PANTOLONUNA YAPACAK YADA BOŞ BULDUGU YERE YAPACAK ALLAH İKİ TARAFADA YARDIM ETSİN. ŞEKER HASTASI, PROSTATI OLANLAR YETİŞTİREMEZ

3
14
yanıtYanıtla
Raci:

Birde kafayı çekip torbayi birayla dolduran yetişemez

yanıt10
yanıt0
dsgsa:

ali can, kafan iyi mi senin?!

yanıt0
yanıt1
Bayram:

10 yıl nedir böyleleri idam edilsin hiç birşey hatırlamıyormuş 2 kişi birini dövmeyi biliyorlar böyle adalet olmaz olsun bu ne insan hayatı bu kadar ucuz olmaması gerek bir diğerinde serbest bu tür cezalar caydırıcı olması lazım

14
2
yanıtYanıtla
gazi:

televizyonlarda bide derler ki toplum duyarsız adam uyardı canından oldu digeri 10 yıl aldı değermi hiç ölmeye yazıklar olsun bu adalete karışmayacan arkadaş

12
0
yanıtYanıtla
Emir:

Adanadan karşı atak bekliyoruz

5
3
yanıtYanıtla
tanju:

MUEBBETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

5
0
yanıtYanıtla
kayserili:

babam rahatsiz . . . durduk yere 5-10 saniye icinde tuvaleti geliyor. . . tutamiyor hemen isemesi lazim yoksa altina ediyor. . . . yani bizimkilerde uyarmaktan cok küfür eder gibi bagiriyorlar. . . . . elbette bu katliam yapilsin diye degil ama karsindaki hastaliklmi ? mecburmu kaldi . . . bunlari göz ardi etmemek lazim. . . . haaaa birde niye isiyorrsun diyen birini öldürende cok tehlikeli derim ve en az 20 sene derim . . . degil öldürmek ben kavga bile etmem böyle kisilerle . . . iserim giderim . . .

4
1
yanıtYanıtla
irfan:

adamın alkollü olduğunu okumadınız sanırım.neyini savunuyorsunuz hala

yanıt3
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title