Haberler

Dutluca' da Başkan Uysal'a Pastalı Kutlama

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın Belediye Başkanlığının 3. senesi Dutluca Mahallesi halkı tarafından pasta ile kutlandı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal'ın Belediye Başkanlığının 3. senesi Dutluca Mahallesi halkı tarafından pasta ile kutlandı. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimler sonrasında Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Necdet Uysal'ın Başkanlık seneyi devriyesinde Dutluca Mahallesi sakinleri pasta ile sürpriz kutlama yaptılar.

Referandum çalışmaları kapsamında 30 Mart Perşembe günü ziyaret ettiği Dutluca Mahallesi halkı Başkan Uysal'ın tam da o gün başkanlığını ilan etmesinin 3. yılında sürpriz yaptılar. Muhtar Hüseyin Yılmaz öncülüğünde bir araya gelen vatandaşlar, pasta keserek Başkan Uysal'a olan sevgilerini dile getirdi. Dutlucalılar, "Başkanımız göreve geldiğinden bugüne kadar halkı için hiçbir ayrım yapmadan çalıştı. Kişiliği ve insanlara davranışı ile herkes tarafından takdir toplayan Başkanımızın 3. yıl dönümünü bu şekilde kutlayarak çalışmalarına ve halkına gösterdiği ilgi ve sevgiye teşekkür etmek istedik" dediler. Başkan Uysal ise sürpriz pastayı karşısında görünce şaşırsa da kendisine gösterilen sevgi gösterisine mukabele ederek, Dutluca Mahallesi halkı ile birlikte pastayı kesti. Mahalle halkına teşekkür eden Başkan Uysal, " Biz her daim halkımızın yanındayız! Hiç kimseye o ve ya bu diye ayrım yapmıyoruz. Olması gerektiği gibi gerek makamımızda gerekse sokakta halkımıza saygı çerçevesinde yaklaşıyoruz ve hizmetlerimizi bu çerçevede yürütüyoruz. Biz de halkımızdan sadece saygı bekliyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Uysal Burhaniye Balıkesir Dutluca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title