Haberler

Düşürdüğü Sigarayı Almak İsterken Aracıyla Uçuruma Yuvarlanıp Öldü

Güncelleme:

Samsun'da bir otomobil sürüsü, aracın içine düşen sigarayı eğilip yerden almak isterken 50 metrelik uçuruma yuvarlanarak hayatını kaybetti. Kazada, 2 kişi de yaralandı.

DÜŞEN SİGARASINI ALMAK İSTERKEN ÖLÜME GİTTİ

Kaza, Tekkeköy ilçesinin Başköy Mahallesi'nde bu sabah meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 62 yaşındaki Ali Özkurt otomobiliyle seyir halindeyken sigara yaktı. Düşen sigarayı almak için yere eğilen Ali Özkurt, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yaklaşık 50 metrelik şarampole yuvarlandı.

ŞOFÖR ÖLDÜ, ARAÇTA BULUNAN 2 KİŞİ YARALANDI

Otomobil sürücüsü Ali Özkurt olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilde bulunan Özgür Eski (15) ve Hasan Başer yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ali Özkurt'un cesedi ise otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

YARALILAR OLAYI ANLATTI

Yaralılar, kazanın sürücünün aracın içine düşürdüğü sigarayı almak isterken meydana geldiğini ileri sürdüler. Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekkeköy Başköy Samsun 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title