Haberler

Karnesinde Zayıf Olan Öğrencileri, Eve Polis Götürüyor

Güncelleme:

Muğla'da bu yıl ilk defa hayata geçirilen uygulamada, karnesinde düşük notu olan öğrencileri polis eve götürüyor.

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı çerçevesinde düzenlenen yarıyıl karne töreninde, karnesinde düşük notu olan öğrenciler, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından eve götürülüyor.

Tören öncesi Menteşe Öğretmenevi'nde sunum yapan Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaş, il genelinde 20 öğrencinin evde eğitim gördüğünü belirtti. Vali Amir Çiçek ise evde eğitim gören öğrencilerin de karne heyecanını yaşaması gerektiğini belirterek, Menteşe'de evde eğitim gören öğrenciye karne vermek istediğini belirti.

VALİ, ENGELLİ ÖĞRENCİYE KARNE VERMEK İÇİN EVİNE GİTTİ

Menteşe ilçesinde Emirbeyazıt İlkokulu'nda karne töreni düzenlendi. Törene Vali Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş katıldı. Vali Çiçek, karnelerinde zayıf olan öğrenciler için ara tatilini bir fırsat olduğunu söyledi.

Vali Amir Çiçek, töreninin ardından, Ilgın Fidansu Pekçok (11) isimli engelli öğrencinin evine giderek karnesini verdi. Öğrenci, Vali Çiçek'in, "Büyüdüğünde hangi mesleği yapmak istiyorsun" sorusuna, "Ana sınıfı öğretmeni olmak istiyorum" cevabını verdi. 5. sınıf öğrencisi Pekçok, takdirname belgesi de aldı.

POLİSLER KALEM VE BARDAK DAĞITTI

Muğla'da düzenlenen karne törenlerinde, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin hazırladığı hediyeler de öğrencilere dağıtıldı. Polisler, öğrencilere karneleri ile birlikte bardak ve kalem hediye etti.

DÜŞÜK NOTLARI OLAN ÇOCUKLARI EVE POLİSLER GÖTÜRÜYOR

Muğla'da bu yıl ilk defa hayata geçirilen uygulama kapsamında, karnesinde düşük notları olan öğrenciler, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından eve götürülüyor. Çocukların rencide olmaması için fotoğraf ve görüntü alınmaması istenirken, polisler çocukların aileleri ile birebir iletişim kurarak, uyarıda bulunuyor.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amir Çiçek Menteşe Muğla Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

EMRE:

tamam artık çocuklardan da olduk. . bundan sonra çocuk güvenmeyi anasından ve babasından değilde devletin sıcacık dayakçı polisinden alacak. nerde kaldı ebeveyn duygusu. . çocuk artık anadan babadan korkmuyor ki sıkştığında polise gidiyor. . bundan sonra çocuk yok bu devlete. nasıl olsa komşu ülkelerden geliyorlar. .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title