Haberler

Düsiad'dan Keleş'e Ziyaret

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde tekrar seçilerek belediye başkanlığı koltuğuna ikinci kez oturan Mehmet Keleş’e ziyaretler devam ediyor.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde tekrar seçilerek belediye başkanlığı koltuğuna ikinci kez oturan Mehmet Keleş'e ziyaretler devam ediyor. DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri Keleş'i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dediler.

Düzce Sanayici ve İş adamları Derneği (DÜSİAD) Başkanı Eyüp Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret ederek Hayırlı olsun dileklerinde bulundular. DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır ziyarette yaptığı konuşmada, zorlu bir süreçten geçerek belediye başkanı seçilen Keleş'i kutlayarak, başarılar diledi. Çakır, "DÜSİAD olarak bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Daha önceki döneminizde başarılı çalışmalarınızı biliyoruz. Önümüzdeki süreçte de projelerinizle Düzce'ye yararlı hizmetler vereceğinize inanıyoruz. Düzceli işadamları olarak her zaman yanınızda olacağımıza emin olabilirsiniz. Düzce için atılacak her adımda bizlerde sizlerin yanında olacağız" dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Düzce'nin bir cazibe merkezi haline gelebilmesi için herkes üzerine düşeni yapmalı. Bizler yaptığımız projeleri hep birlikte hayata geçirdiğimizde, yaşanabilir ve dışarıdan gelenin imreneceği bir şehir haline geleceğiz. Bunları yaparken de sizler gibi sivil toplum kuruluşları ile koordineli çalışmalar yaparak, işlerimizin daha hızlı ilerlemesine özen göstereceğiz, ziyaretinizden dolayı siz Düzceli işadamlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş Eyüp Çakır Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title