Haberler

Kars'ta Düşe Kalka Kaymanın Tadını Çıkarttılar

Güncelleme:

Kars'ta üniversiteli gençler ve çocuklar yokuş aşağı düşe kalka kaymanın tadını çıkarttı.

Kentte akşam saatlerinde yağan kar, gençlerin ve çocukların eğlencesi oldu. Yokuş aşağı buz tutan kaldırımlarda kayan gençler, zaman zaman düşme tehlikesi yaşasa da kaymanın keyfini gönüllerince yaşadılar. Kafkas Üniversitesi (KAÜ)’de öğrenim gören gençler, ilk kez gördükleri kar üzerinde kayarken bir taraftan da öz çekim yapmayı ihmal etmediler. Sık sık düşen gençler, geç saatlere kadar kaydı.

Okul çıkışı Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) Caddesi’nde bir araya gelen öğrenciler, buz tutan kaldırımda saatlerce kayarak şakalaştı. Birbirlerinin ellerinden tutarak yokuş aşağı kayan kimi zaman da birbirlerine kartopu atan öğrenciler, düşe kalka eğlendi. Kentteki kayak merkezlerine maddi imkansızlıklardan dolayı gidemeyen öğrenciler, okul kıyafetleriyle yokuş aşağı kayarken bir çok kez de düştü. Kayarken tehlike de yaşayan öğrenciler, kar yağmasına en çok sevinen taraf oldu.

“KAR KAZALARI DA BERABERİNDE GETİRDİ”

Öte yandan Kars’ta akşam saatlerinde yağan ve caddeleri buz pistine çeviren kar, bir çok trafik kazasını da beraberinde getirdi. Buzlanan yollarda araçlar kaza yaptı. Kentte meydana gelen trafik kazalarında çok sayıda vatandaş yaralanırken, araçlarda da maddi hasar meydana geldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title