Haberler

Dürüst Siyaseti Bilmeyenlerin Vereceği Bir Şey Yok"

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Yeşilhisar’da önce Kadın Kolları’nın programına, ardından da Büyükşehir Belediyesi’nin açılış törenine katıldı.

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Yeşilhisar'da önce Kadın Kolları'nın programına, ardından da Büyükşehir Belediyesi'nin açılış törenine katıldı. Her iki programda da muhalefetin izlediği siyasete dikkat çeken Özhaseki, "Geçmişinde dürüstlük olmayanın, namuslu siyaset yapmayı bilmeyen adamların Türkiye'ye vereceği hiçbir şey yok" dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Yeşilhisar girişinde İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz ve vatandaşlarca büyük bir ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılandı. Özhaseki ilk olarak Yeşilhisar'da Kadın Kolları'nın düzenlediği programa katıldı. Yeşilhisarlı kadınlar Özhaseki için coşkulu tezahüratlarda bulundu. Kadın Kolları'nın programına engelli çocuğu ile katılan bir anne ile bir süre görüşen Özhaseki, çocukla yakından ilgilenerek sağlık durumu ve aileyle ilgili bilgiler aldı.

"BAKMAYIN SİZ MANGALDA KÜL BIRAKMAYANLARA"

Burada yaptığı konuşmada bugün mangalda kül bırakmayan muhalefetin AK Parti iktidarı öncesi ülkeyi batırarak kaçtıklarını hatırlatan AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, "Bakmayın siz uzun uzun nutuk attıklarına. Dün kaçanlar onlardı. Bu ülkeyi rezil edenler onlardı. Onların yerine Lideri Recep Tayyip Erdoğan olan yepyeni bir iktidar geldi. İnançlı bir kadro görev aldı ve Bismillah diyerek işe başladı. Batırılmış olan Türkiye 10 yıl içinde bugünkü noktaya geldi. AK Parti'ye oyunu veren vermeyen herkes elini vicdanına koysun. O günden bu tarafa işler iyiye mi gitti, kötüye mi gitti? Elhamdülillah her alanda iyiye gitti" dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Kadın Kolları'nın programının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'nin Yeşilhisar'daki bazı yatırımlarının açılış törenine katıldı.

"ADIMI DUYSA KILIÇDAROĞLU'NUN TÜYLERİ DİKEN DİKEN OLUYOR"

Yeşilhisar halkının büyük ilgi gösterdiği törende siyaset yapanların geçmişine bakılmasını isteyen AK Parti Milletvekili Adayı Özhaseki, "Geçmişlerine bir bakın. Bu milletin ne zaman işini görüp de duasını almışlar. Yıllardır milletvekilliği yapanlar var. Hangi gün gelmişler de sofranıza diz kırıp oturarak derdinizi dinlemişler. Hangi derdinize merhem olmuşlar. Kılıçdaroğlu'nun evvelini biliyoruz zaten. Geçmişinde bir SSK genel müdürlüğü var, o dönemde de Tunceli'deki kendi sülalesi olan Karabulut sülalesini işe yerleştirmiş. Yaptığı tek iş bu. Sonra her şeyi batırdı. Yaşadığım iftiralar nedeniyle Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ihtisas yaptım. Onun ne olduğunu ben biliyorum. Dört gün evvel seçim öncesinde her gün benim adımı kullanan adam şimdi adımı duysa tüyleri diken diken oluyor. Adamın ömrü yalan. Düşünüyorum bazen adı Kemal mi diye. O da yalan olabilir büyük ihtimalle. Geçmişinde dürüstlük olmayan, namuslu siyaset yapmayı bilmeyen adamların Türkiye'ye vereceği hiçbir şey yok" diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'ye tören sırasında, üzerinde kendisi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resimlerinin bulunduğu saat hediye edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özhaseki Yeşilhisar Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title