Haberler

Duruşmada Kalp Krizi Geçirdi

Kocaeli'de, kızını para karşılığında fuhşa zorladığı iddiasıyla yargılanan kadının eşi duruşma salonunda kalp krizi geçirdi.

Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklar Hanife K. ve Emre Tokay ile 15 yaşındaki mağdur S.K. ve babası müşteki Hüseyin K. katıldı.

Mağdur S.K, sanık Emre Tokay ile birkaç kez cinsel ilişkiye girdiğini, bu ilişkilerde annesi Hanife K'nin kendisine herhangi bir telkin veya tavsiyede bulunmadığını söyledi.

Sanıkla girdiği cinsel ilişkilerden annesinin ve babasının haberi olmadığını savunan S.K, "Ayrıca Emre, bir ara geçirdiği kaza nedeniyle yattığından ev işlerinde kendisine yardımcı oluyorduk, karşılığında para veriyordu. Sanıktan şikayetçi değilim" dedi.

Sanık Emre Tokay da suçlamaları kabul etmediğini, kendisini rahatsız eden kız arkadaşından kurtulmak için S.K. ile cinsel ilişkiye girdiğini söylediğini, gerçekte ise böyle bir şeyin olmadığını iddia etti.

Mağdur S.K'nın annesi sanık Hanife K. ise diğer sanık Emre Tokay ile kızının arkadaşlık yaptığını bildiğini, ancak aralarında cinsel ilişkinin olmadığını öne sürdü.

Emre Tokay'ın geçirdiği trafik kazası sonucu bir süre evde yatmak zorunda kaldığını, kendilerinin de sanığa yardımda bulunduklarını belirten Hanife K,

"Sanıktan, kızımla cinsel ilişkiye girmesini sağlamak için para aldığım doğru değildir" diye konuştu.

Bu sırada duruşmayı takip eden mağdur S.K'nın babası ve sanık Hanife K'nin eşi Hüseyin K, bir anda yere düştü.

Mahkeme başkanı Yusuf Çoşkun'un talebi doğrultusunda salona çağrılan adliye doktorunca yapılan ilk müdahalenin ardından, ambulansla önce Kocaeli Devlet Hastanesine, oradan da Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine Acil Servis Yoğun Bakım Ünitesine kaldırılan Hüseyin K'nın, kalp krizi geçirdiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenilmesi ve mağdur S.K'nın ruh sağlığının bozulup bozulmadığı konusunda Adli Tıp Kurumundan rapor alınmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.

- KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title