Haberler

Dursunbey'de Yol Sorununa Büyükşehirden Çözüm

Balıkesir'in Dursunbey İlçesinde onlarca köyü bir birine bağlayan Kavacık-Durabeyler arasındaki tahtalı rampası Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmaya başlandı.

Dursunbey Söğütyüzü bölgesinde bulunan onlarca kırsal mahallenin kullandığı Durabeyler-Umurlar-Kavacık arasında bulunan tahtalı rampası bölgesinde yıllardır çözülemeyen yol sorunu Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilerek yüklenici firmaya teslim edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un talimatı ile başlayan yol çalışmalarında dolgu hafriyat işleri aralıksız devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Söğütyüzü Bölgesinde bulunan 10 kırsal mahalle muhtarı ile tahtalı rampasında ki çalışmaları inceledi. Bu bölgenin ulaşımdaki en büyük sorunu olan tahtalı rampasında çalışmaların başladığını ifade eden Başkan Bahçavan, bu yolun ihalesinin 7 Milyon 200 Bin TL'lik bir ihale ile yüklenici firmaya verildiğini söyledi. Bu yolun 4 ay içinde tamamlanmasının planlandığını ifade eden Başkan Bahçavan, yolun temel ve alttemel çalışmasının ardından asfalt çalışması yapılacağını söyledi. Bu yolda hiçbir kırsal mahalle yolunda kullanılmayan PMT malzeme serimi yapılacağını ifade eden Başkan Bahçavan, PMT tesisinin de kurulmaya başlandığını ifade etti. Yıllardan beri sorun olan bu yolun her daim önlerine geldiğini söyleyen Başkan Bahçavan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un desteği ile bu yolun başladığını ve kendilerine çok teşekkür ettiklerini söyledi. Başkan Bahçavan ayrıca yol terklerinde kendilerine sorgusuz sualsiz destek olan bölge halkına da teşekkür etti.

Yüklenici firma sorumlusu Uğur Erduran ise yol yapım çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler verdi. Erduran 6.6 kilometre uzunluğunda ki bu yolun yaklaşık 200 bin metreküp civarında yarma dolgu hafriyat işinin olduğunu ve 50 -60 bin ton civarında da PMT işinin olduğunu söyledi. Yolun genişliğinin 9 metreyi bulacağını ifade eden Erduran 8 Mart'ta başlayan çalışmaların Ağustos ayında bitmesinin planlandığını söyledi. Yol çalışmaları hakkında konuşan mahalle muhtarları ise yıllardır büyük sorun olan bu yolun yapılmasında emeği geçen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Büyükşehir çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bahçavan Ahmet Edip Uğur Balıkesir Dursunbey Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title