Haberler

Dursunbey'de Trap Atış Müsabakası Gerçekleştirildi

Dursunbey Avcılık Atıcılık Kulübü atış sahasında trap atış müsabakası düzenledi.

Dursunbey Avcılık Atıcılık Kulübü atış sahasında trap atış müsabakası düzenledi.

Dursunbey'de beş yüz üyesi bulunan Avcılık Atıcılık ve Balık avcılığı Kulübü hafta sonu atış sahasında trap atış müsabakası düzenledi. Müsabakalara Dursunbeyli avcıların yanı sıra çevre il ve ilçelerden avcılık kulübü üyeleri de katıldı. Avcılar takımlar halinde yarışırken yeni yapılan atış sahası da katılımcılara tanıtılmış oldu. Pilav ayran ikramının da yapıldığı etkinlikte dereceye giren yarışmacılara çeşitli hediyeler verilirken Dursunbey esnafının bu müsabakalara destek oldu. Gün boyu süren müsabakaların ardından tüm katılımcılara teşekkür edilirken dereceye giren avcılara hediyelerini ve kupalarını Dursunbey Avcılık Atıcılık ve Balık Avcılığı Kulübü Başkanı Mehmet Karyağar verdi.

Atışlar Sonucu Balıkesir takımı birinciliği elde ederken ikinci Bigadiç, Üçüncü ise Dursunbey takımı oldu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Dursunbey Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title