Haberler

Dursunbey'de 25 Köy Yolu Kapalı

Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde etkili olan kar yağışı sonrası 25 mahallenin yolu ulaşıma kapandı.

Balıkesir'in Dursunbey İlçesinde etkili olan kar yağışı sonrası 25 mahallenin yolu ulaşıma kapandı.

Dursunbey ve çevresinde iki günden bu yana etkili olan Kar yağışı ana yollar ve mahalle ulaşım yollarını da olumsuz yönde etkiliyor. İki günden bu yana güçlükle ulaşımın sağlandığı zaman zaman ise tamamen trafiğe kapanan Balıkesir-Dursunbey yolunda Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin açma çalışmaları aralıksız devam ederken, Dursunbey'e bağlı mahallelerde de kapanan yollar sırası ile açılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Dursunbey Şantiye şefi Vacit Kahvecioğlu yaptığı açıklamada Dursunbey'de 25 mahalle yolunun kapalı olduğunu ve açma çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi. Kahvecioğlu Balıkesir yolu ve İlçe merkezinde de çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade ederken, çalışmaların açma ve tuzlama şeklinde devam ettiğini söyledi. Mahallelerde elektrik kesintisi olmadığını da söyleyen Kahvecioğlu, yüksek kesimlerde tuzlama çalışması yaptıklarını belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Dursunbey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title