Haberler

Dursun Özbek'ten Mustafa Denizli'ye Tam Destek

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yeni teknik direktörleri Mustafa Denizli’nin imza töreninde yaptığı açıklamada, “Mustafa Hoca’ya Galatasaray’ın bir evladı olarak, Galatasaray’a hizmetler vermiş birisi olarak bu görevi uygun gördük” dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yeni teknik direktörleri Mustafa Denizli'nin imza töreninde yaptığı açıklamada, " Mustafa Hoca'ya Galatasaray'ın bir evladı olarak, Galatasaray'a hizmetler vermiş birisi olarak bu görevi uygun gördük" dedi. Başkan Özbek ayrıca, Atletico Madrid yenilgisine ilişkin, "Dünkü karşılaşmamız geçmişten gelen problemlerin doğurduğu bir olaydır" dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, düzenlenen tören ile kendisini 1.5 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 26 Kasım 2015'in Galatasaray için yeni bir sayfa olduğuna dikkat çekti.

"DÜNKÜ MAÇ GEÇMİŞTEN GELEN PROBLEMLERİN DOĞURDUĞU BİR OLAYDIR"

Atletico Madrid yenilgisi sebebiyle herkesin üzgün olduğunu ifade eden Denizli, "Dünden dolayı herkes çok üzgün, kırgın ve kızgın. Fakat şunun bilinmesini istiyorum; dünkü karşılaşmamız sadece o güne ait bir olay değil. Bir birikimin sonucu, geçmişten gelen problemlerin doğurduğu bir olaydır. Galatasaray başkanı olarak yapılan yanlış varsa bunun hesabını vermek için hazırım. Biz bundan önceki dönemde de Galatasaray'da göreve çağrıldığımız zaman hiç düşünmedik. Geçmiş dönemde yapılan faaliyetler çerçevesinde Galatasaray'a faydalı olacağımı düşündüğüm için başkanlığa aday oldum. Bu dönem için de hizmet etme görevini bize verdiler. Ben ve yönetim kurulu, Galatasaray göreve çağırdığı her zaman hazırız. Amacımız Galatasaray'ın gününü kurtarmak değil, geleceği ile ilgili sorunları çözmek. Hiçbir zaman medyada boy göstermek için bu göreve talip olmadık. Bir başkan olarak bunları ifade ediyorum ama bu başkanlık kimliği arkasında çocuk ruhlu Dursun Özbek var. Okulda dersten kaçıp Metin Oktay'ı seyretmeye gitmek için stada koşan çocuk ruhu da bunun içindedir. Galatasaray hiçbir zaman umutsuzluğa düşmez. Herkesin 'bitti' dediği yerde eskisinden de daha güçlü ayağa kalkar. Ait olduğu yarışmalarda en tepede yer almak için faaliyetlerini sürdürür. Bu Galatasaraylılık ruhudur" dedi.

"PARANTEZİ BAŞARILI OLARAK KAPATMASINI DİLİYORUM"

Mustafa Denizli'nin söylemleri ile değil, yaptıkları ile kendisini ispatlamış bir teknik direktör olduğunu ifade eden Özbek, "Sevgili hocama yuvasına hoş geldin diyorum. Burada açmış olduğu kariyerinin bir bölümünü oluşturan parantezi yine burada kapatma arzusu beni ve Galatasaraylıları duygulandırmıştır. Yeni sayfanın açılmasına yönelik Mustafa Denizli ile imza atmak için toplandık. Başarılı bir parantez kapamasını diliyorum. Galatasaray'a çok büyük faydalar getireceğini eminim" diye konuştu.

"MUSTAFA HOCA GALATASARAYLILIĞI HER ZAMAN TÜRK HALKINA GÖSTERMİŞ BİRİSİDİR"

Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesine yönelik gelen bir soruyu yanıtlayan Başkan Özbek, "Galatasaray'dan 110 yıl içinde kaç tane futbolcu, teknik adam geldi geçti. Olaylar, gelişmeler yönetimleri bazı manada kararlar almaya sevk edebilir. Ben Galatasaray'a hizmet etmek için geldim. Gelişen şartlar bazı kararlar almamıza gerek duymuştur. Bu manada Mustafa Hoca'ya Galatasaray'ın bir evladı olarak, Galatasaray'a hizmetler vermiş birisi olarak bu görevi uygun gördük. Galatasaray'da göreve çağrıldığı zaman, Galatasaraylı hiçbir zaman reddetmez. Galatasaray'da yapılan bir değişiklik Galatasaray'ın geleceği ile ilgilidir. Galatasaray, başarıya odaklı bir takımdır. Türkiye'nin en büyük takımıdır. Taraftarlarımızın da dediği gibi; Galatasaray Türkiye'dir. Mustafa Hoca Galatasaraylılığı her zaman Türk halkına göstermiş birisidir. Bu görevde kendisine başarılar diliyorum. Herkesin sevineceği, bütün Galatasaraylıların çok iyi günlerde hocamızı alkışlayacağı günleri oluşturmak için bu görevi aldı" dedi.

"MUSTAFA HOCA VE GALATASARAY BİRBİRİNE ALIŞIKTIR"

"Galatasaray'ın hedefleri değişmez" diyen Başkan Dursun Özbek, "Ali Sami Yen bizim hedeflerimizi 1905 yılında koymuş. Hedefimiz başarı ve her yerde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek. Galatasaray bu yarışta nasıl gideceğini, kimlerle gideceğini ince eleyip sık dokuyan bir kulüptür. Etik kurallarına uygun insanlarla çalışmak zorundadır. Hocam da bu manada en önemli kişilerden bir tanesidir. Galatasaray'ı başarıya taşımak için herkesin ittifak ettiği bir kişidir. Yönetim olarak hocamın duruşu, Galatasaraylılığı hizmetler vereceği konusunda bizi bu manada kendisine görev alması için davet etmemize sebep olmuştur. Mustafa Hoca ve Galatasaray birbirine alışıktır" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Denizli Mustafa Hoca Galatasaray Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title