Haberler

    Dursun Özbek: 'Mete Kalkavan Görevini Yaptı'

    FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Medipol Başakşehir sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

    Dursun Özbek'in Medipol Başakşehir - Galatasaray maç sonu açıklaması

    Skorun 2-0 olduğu ikinci yarı itibariyle taraftarların istifaya davet ettiği Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

    Dursun Özbek hakemi eleştirdiği kısa açıklamasında, 'Başakşehir de iyi takım. Galatasaray da zaten bu kupanın en çok kazananı ama pes diyorum artık. Hakem Mete Kalkavan görevini yaptı. Ligden sonra kupada da Galatasaray'ın ipini çekti. Karabük maçında verdiği penaltı, penaltı mıydı? Burada 1,5 metre ofsayttan bize gol attılar. Emre Belözoğlu dirsek attı, kırmızı kart vermedi. Galatasaray taraftarları bize gösterdiği tepkide haklıdır. Tek cümle söylüyorum, Mete Kalkavan yine görevini yaptı. Bütün ülkenin dikkatine sunuyorum." diye konuştu.

    Medipol Başakşehir - Galatasaray maçında Mustafa Pektemek'in golü öncesi ofsayt var mı?

    Mustafa Pektemek'in, Galatasaray maçının 15. dakikasında attığı gol öncesinde ofsayt iddiaları gündeme geldi. Sarı kırmızılı futbolcular savunmanın arkasına sarkan Visca'nın ofsayt pozisyonunda olduğunu iddia etmesine rağmen hakem oyunu devam ettirdi. Gelişen atakta Visca'nın açtığı ortada kaleci Cenk Gönen boşa çıkınca, takım arkadaşı Ahmet Çalık da topu ıskaladı ve Başakşehirli futbolcu Mustafa Pektemek topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

    ERMAN TOROĞLU: "OFSAYT GÖRDÜM."

    Medipol Başakşehir - Galatasaray maçının yayıncı kuruluşu ATV'de müsabakayı yorumlayan Erman Toroğlu ise gol öncesi Visca'nın pozisyonu için "Buradan ofsayt gördüm." yorumunu yaptı.

    Sezon başında Beşiktaş'tan Medipol Başakşehir'e kiralanan Mustafa Pektemek turuncu siyahlı formayla bu sezon ligde 17 maçta sadece 323 dakika görev alabilmişti. Galatasaray'a karşı daha önce kariyerinde golü bulunmayan deneyimli forvet, Ziraat Türkiye Kupası'nda 27 dakikada 2 gol birden kaydetti. Son olarak 2014 yılında Beşiktaş formasıyla Rizespor deplasmanında 2-2 berabere biten maçta bir resmi müsabakada 2 gol atan Mustafa Pektemek, 3 yıl sonra ilk kez bir resmi maçta 1'den fazla gol atma başarısı gösterdi.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Mustafa Pektemek Mete Kalkavan Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title