Haberler

Dursun Özbek'in Lucescu'ya Sözler Vermesi, Alp Yalman'ı Kızdırdı

Güncelleme:

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Lucescu'ya kimsenin kabul etmeyeceği sözleri verdi, futbolun patronu Alp Yalman bunları duyunca sinirlendi.

G.Saray yönetimi Mircea Lucescu'yu bekliyor ancak futbolun yeni patronu Alp Yalman ile Dursun Özbek arasında daha ilk dakikadan sorun çıktı! Başkan Özbek'in kendisinden önce Lucescu ile görüşmesi, kimsenin kabul edemeyeceği sözler vermesi, Yalman'ın canını sıktı.

Florya'nın yeni Abdürrahim Albayrak'ı Levent Nazifoğlu ile bir araya gelen Yalman'ın, Lucescu'ya sıcak bakmadığı, isteklerinin "kulübün anahtarı" gibi olduğunu söylediği bildirildi. Yalman'ın Cenk Ergün'le bir görüşme yaptığı ve iki İspanyol teknik adamla görüşmesi için Madrid'e gönderdiği ise gelen bilgiler arasında.

ERGÜN, YALMAN'IN İSTEDİĞİ MICHEL İÇİN MADRİD'E GİTTİ

Başkan Dursun Özbek tarafından futbolun başına getirilen Alp Yalman daha resmi olarak göreve başlamadan kolları sıvadı. İlk iş olarak Cenk Ergün'le bir görüşme yaptı. Daha sonra da sportif direktörüne iki İspanyol teknik adam Roberto Martinez ve Michel ile görüşmesi için Madrid'e gitmesi için yol verdi. Ergün, Cuma günü Madrid'e giderken iki teknik adamla birer görüşme gerçekleştirdi.

Ergün'e Michel isminin Yalman tarafından verildiği, İspanyol teknik adamın özellikle Olympiakos'u getirdiği nokta yüzünden potansiyel başarı olarak görüldüğü bildirildi. Michel, Vitor Pereira'dan önce Olympiakos'u çalıştırıyordu. Pereira'nın şampiyon yaptığı Olympiakos için Yunan basını, "Olympiakos, Pereira'ya rağmen şampiyon olmayı başardı" yorumlarını yapmıştı.

(Fotospor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Alp Yalman Cenk Ergün Madrid Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Bay Mersin:

Yalmanı hemen görevden alın.

3
0
yanıtYanıtla
atakumlu:

Sözler vermişmiş. . . ya adamı konuşturmayın kulübü kimler getirdi bu hale? Mali kriz içinde kulüp. Bu durumdan anca lucescu gibi bir hoca ile çıkılır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title