Haberler

Dursun Özbek: Galatasaray'da Seçime Gidilmeyecek

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, seçim çağrılarına kulak tıkadı, "Genel Kurul bana bu emaneti 3 yıllığına verdi. Çalışma arkadaşlarımdan mutluyum. Seçime gidilmeyecek." dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, seçime gidilip gidilmeyeceği hakkında açıklamalarda bulundu.
Lig TV'de Şansal Büyüka'nın konuğu olan Galatasaray Kulübü Başkanı "seçime gidilmeli" ısrarları hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Dursun Özbek'in açıklamaları:

"TARAFTARLAR İSTEMİYOR, MEDYADA ÖNE ÇIKMAK İSTEYENLER İSTİYOR"

"Bizim Genel Kurul'dan korkumuz yok. "Dursun Özbek seçimden korkuyor" sözleri gündemde ve çok konuşuluyor. Camianın en önde geleni genel kurul ve taraftarlardır. Bu arzuyu dile getiren kişilerin daha çok medyada olmak isteyenler olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'da seçim isteniyorsa seçimin nasıl gündeme geleceği tüzükte yazıyor belli. Ben seçilirken Genel Kurul bana bu emaneti 3 yıllığına verdi. Ben de planlamalarımı yaptım. O çerçevede planlarımızı yaptık. Çalışma arkadaşlarımdan mutluyum. Son derece iyi çalışan insanlar."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şansal Büyüka Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

uyarıyorum:

Önemli ve acilen Antalya stadyumu bitişiğindeki tapu binası çok büyük güvenlik riski taşıyor. Bu bina buradan derhal kaldırılmalıdır. Bu binadan her türlü saldırı olabilir.

2
1
yanıtYanıtla
yenilen pehlivan güreşe doymaz:

Bahçeli kötü örnek olmuş

1
0
yanıtYanıtla
YÜZSÜZLÜK PARAYLA DEĞİL:

Taraftar nasıl istemiyor diyor onu anlamadım. Bu taraftar sezon basından beri yenseniz de yenilseniz de gol yesek te gol atsak ta ister evde ister deplasmanda hatta yurt dışında şampiyonlar ligi maçlarında ve en son basketbol eurocup final maçını kazanmamıza rağmen bas bas yönetim istifa diye bağırıyorlar sizleri istemediğimizi göstermek için seçim yapıp gitmeniz için daha ne yapmamız lazım acaba ve halada taraftar değil başkaları istiyor diyor YÜZSÜZLÜĞÜN DE BU KADARI PES

1
0
yanıtYanıtla
gltsry aaaaa:

başkan git zorlama insanları

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title