Haberler

Dursun Özbek: Çok Önemli 2 Dünya Yıldızı İstiyorum

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yöneticilere talimat verdi: Bu iş şov işi ise en iyi biz yaparız. Forvet ve orta saha için çok önemli 2 dünya yıldızı istiyorum.

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, Sportif AŞ üyeleriyle bir araya geldi, iki dünya yıldızının transfer
edilmesini istedi. Cim­Bom'un patronu, Serdar Aziz ve Emrah Başsan dışında transfer gerçekleşmemesi üzerine duruma el koyarak, transferle ilgili yönetici ve profesyonellere talimat verdi.

Özbek'in konuşmasında şunları söylediği öğrenildi:

"BİZ İŞ ŞOV İŞİ İSE EN İYİSİNİ BİZ YAPARIZ"

"UEFA Finansal Fair Play konusunda geldiğimiz günden beri önemli adımlar attık. Mali yönden kulübü belli bir seviyeye getirdik. Yeni sezon için bu başarılı çalışmalarımızı sportif sonuçlarla taçlandırmalıyız. Bunun için transferde sizlere istediğiniz yetkiyi veriyorum. Bana 2 tane çok önemli dünya yıldızı getirin. Maliyeti konusunda dikkatli davrandığınızı biliyorum ama taraftarın sesine de kulak vermeliyiz. Bu iş şov işi ise şovu en iyi biz yaparız. Forvet ve orta saha için çok iyi futbolcular bulun."

GALATASARAY ATAĞA KALKTI

Özbek'in mali yönden verdiği garanti, Galatasaray'da transferin seyrinin tamamen değiştirdi. Cim Bom, bu gelişme üzerine düşük profilli, isimsiz oyuncular yerine, üst seviyede, herkesin bildiği isimlerle temaslar kurmaya başladı.

Yönetimin transfer konusunda Avrupa devlerindeki gelişmeleri takibe aldığı ve bu takımlarda boşa çıkacak isimler nedeniyle işin ağırdan alınacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emrah Başsan Serdar Aziz Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title