Haberler

Durağan'da Tablet Bilgisayar Dağıtımı

Güncelleme:

Sinop'un Durağan ilçesinde, Fatih projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlere tablet bilgisayar dağıtımına başlandı.

Durağan Kaymakamı Davut Düzgün, tablet dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi'nin Fatih Sultan Mehmet'i hatırlattığını belirtti.

Projenin ismini çok güzel bulduğunu anlatan Düzgün, "İsmi çok güzel. Fatih Sultan Mehmet'i hatırlatıyor. Fatih Sultan Mehmet bizim dedemiz. Biz onların ceddinden geliyoruz. Onlarla iftihar etmeliyiz. Çağ açan bir isim. Dünyada bilim, teknoloji, adalet, asır denince akla gelen büyük biri isim. Dolayısıyla bizimde onları örnek alıp tarih bizden yeniden yeni görevler bekliyor. Bizler, Türkler olarak tekrar çalışkanlığımızla, teknolojik keşiflerle, adaletimizle, dünya barışına hizmet etme adına kendimizi iyi hazırlamamız gerekiyor." diye konuştu.

Durağan İmam Hatip Lisesi'nde tablet dağıttığı öğrenci ve öğretmenlere önerilerde bulunan Düzgün, "FATİH Projesi bize büyük bir ufuk ve vizyon da veriyor. Gençler bunun mutlaka farkındadır" şeklinde konuştu.

Proje kapsamında, 26 öğretmen ve 142 öğrenciye tablet bilgisayar dağıtımı yapıldığını söyledi. - Sinop

Kaynak: AA / Yerel

Fatih Sultan Mehmet Davut Düzgün Durağan Sinop Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title