Haberler

Durağan'a Yeni Hükümet Konağı

Güncelleme:

Durağan ilçesinde yeni hükümet konağının temeli törenle atıldı.

Temel atma törenine AK Parti Sinop Milletvekili, İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy, Vali Yavuz Selim Köşger, Sinop İl Jandarma Komutanı Şefaaettin Serten, Saraydüzü Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, Durağan Kaymakamı Kudret Kurnaz, AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, davetliler, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Köşger,   "Durağan İlçemize yapılacak  bu binanın temel atma töreninde olmaktan mutluluk duydum. Mimari özelliklerde ve donanım bakımından en son sistem yapılacak bu tesisin Durağan halkına  hayırlı olması diliyorum" dedi.

Milletvekli Ersoy ise Durağan halkının bu yatırımları hak ettiğini ve  gereken yatırımlar ve tesislerin bundan sonra da yapılmaya devam edeceğini belirterek, "Bir yılı aşkın bir sürede bitirilmesi planlanan bu binanın şimdiden Durağan halkına hayırlı olması diliyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan da emeği geçenlere teşekkür ederek şunları kaydetti:

"Hükümet konağı sorununun artık çözülemez dendiği bir ortamda herkes bir emek sarf etti. Netice itibariyle bu emeğin bir ürüne dönüşmesi bugün nasip oldu. İnşallah bu ilçenin çok önemli bir eksikliği bu şekilde giderilmiş oldu. Yöresel mimariye uygun olarak yapılması da bizim için sevindirici olmuştur. Durağan'lılar en iyi hizmete layıktır. Biz bir bütün olarak bu ilçeye hizmet için çalışıyoruz. Yeni yapılan bu bina ile hizmetler artık daha kaliteli olacak. Hastane inşaatımız da inşallah yakın bir zamanda başlayacak." - Sinop

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Durağan Sinop Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title