Haberler

Dur İhtarına Uymayan Sürücü Kovalamaca Sonucu Yakalandı

BAĞDAT Caddesi'nde uygulama yapan polis ekiplerinin "Dur" ihtarına uymayıp kaçan sürücü kovalamacanın ardından önce taksiye ardından da polis aracına çarptı.

BAĞDAT Caddesi'nde uygulama yapan polis ekiplerinin "Dur" ihtarına uymayıp kaçan sürücü kovalamacanın ardından önce taksiye ardından da polis aracına çarptı. Yaya olarak kaçmaya çalışan sürücü polisin ikaz ateşinin ardından polise teslim oldu.

Edilen bilgilere göre Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde uygulama yapan polisler, şüpheli gördükleri bir aracı durdurmak istedi. "Dur" ihtarına uymayan sürücü otomobille kaçmaya başladı. Yarım saat süren kovalamaca sonunda Üsküdar Küçük Çamlıca Mahallesi, Üçpınarlar Caddesi üzerinde Sebahattin Akçay (23) isimli sürücü ticari taksiye çarparak durdu. Akçay manevra yapıpı kaçmaya çalışırken önünün kesen polis aracına da çarptı. Akçay yaya olarak kaçmak istedi ancak polisin ikaz atışı üzerine teslim oldu.

Kaza sırasında başından yaralanan sürücü olay yerine gelen sağlık ekiplerin sürücü tedavisini yapmak üzere Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisn olsyal ilgili soruşturması sürerken aracın içindeki alkol kutuları ise dikkat çekti. Ticari taksinin sürücüsü Uğur Alkan ise olayı şöyle anlattı: "Polis sirenleriyle yedi, sekiz araç şahsı kovalıyorlardı. Ben de normal şeridimden devam ediyordum. Üstüme kırdı, kafa kafaya çarpıştık. Bu esnada ekip otosu da kaçmasın diye aracın üstüne kırdı. Şahıs araçtan indi, kaçmaya çalıştı" - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar Kadıköy Bağdat Akçay 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title