Haberler

Dur' İhtarına Uymayan Kamyon Sürücüsü, Filmleri Aratmayan Kovalamaca Sonucu Yakalandı

İstanbul Kartal’da ’dur’ ihtarına uymayan bir kamyon sürücüsü, filmleri aratmayan bir kovalamaca sonucu yakalandı.

İstanbul Kartal'da 'dur' ihtarına uymayan bir kamyon sürücüsü, filmleri aratmayan bir kovalamaca sonucu yakalandı. Polislerin lastiklerine ateş açmasıyla kamyonu terk eden şüpheli, Tuzla'da saklandığı bir evin bahçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Kartal'da uygulama yapan polis ekipleri şüphe üzerine bir kamyonete 'dur' ihtarında bulundu. İhtara uymayan sürücü kamyonuyla kaçmaya başladı. Ekiplerin kovaladığı kamyon sürücüsünün yakalanması için destek ekipleri Pendik ve Kaynarca'da yolda önlemler aldı.

KAÇARKEN POLİS ARAÇLARINA ÇARPTI

Ancak buradaki polis noktalarından kaçan, bu sırada iki polis aracına da çarpan kamyon sürücüsünün yakalanması için polis, aracın lastiklerine ateş açtı. Polisin ateş açmasına rağmen bir süre daha kaçan sürücü, kamyonunu Tuzla Postane Mahallesi Yelpaze Sokak'ta terk etti. Çevredeki bir evin bahçesinde saklanan sürücü Ş.E., saklandığı yerde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan incelemede 37 farklı suçtan hakkında yakalama kararı bulunduğu tespit edilirken, kamyonda da bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şüpheli Ş.E. ifadesi alınmak üzere Tuzla Asayiş Müdürlüğü'ne götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Kartal Tuzla 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title