Haberler

    Duolingo ile Ucuz İngilizce Yeterlilik Testi

    En popüler ücretsiz dil öğrenme sitelerinden biri olan Duolingo, şimdi de çok ucuza İngilizce deneme testi uygulamasını çıkardı.

    En popüler ücretsiz dil öğrenme sitelerinden biri olan Duolingo, şimdi de çok ucuza İngilizce deneme testi uygulamasını çıkardı.

    Duolingo, internet üzerinde en çok tutulan dil öğrenme sistemlerinden biri. Pratik kullanımı, sade arayüzü ve sizi zorlamadan öğreten yöntemi ile milyonlarca kişinin ilk tercihi oldu. Eğer Türkçe üzerinden yola çıkacaksanız şimdilik ücretsiz İngilizce ve Almanca kursları var. Ama eğer İngilizceniz iyiyse 16 farklı dil için eğitim alabiliyorsunuz. Duolingo şimdi normal dil eğitimi mobil uygulamasının yanına, bir de İngilizce test uygulaması ekledi.

    Dil sitesi Duolingo yeni uygulamasının tanıtımında, her yıl 30 milyon iş arayan kişinin veya öğrencinin İngilizce yeterlilik sınavlarına girdiğini söylüyor. Genellikle bu uluslararası testler ciddi bir ücrete tabi ve yanıt almanız çok uzun sürüyor. İşte Duolingo böyle önemli bir teste girmeden önce, İngilizce bilginizin yeterli olup olmadığını denemeniz için bu test uygulamasını devreye sokmuş.

    Şimdilik sadece iOS cihazlar için sunulan "Duolingo Test Center" uygulaması ile sadece 20 Dolar vererek uluslararası yeterlilik testleri kalitesinde bir deneme yapmanız mümkün. Firma her girdiğiniz testin bilimsel olarak hazırlandığını ve sonuçlarının hem bilgisayarda analiz edildiğini, hem de sonucun bir insan eğitmen tarafından onaylanacağını garanti ediyor.

    Eğer TOEFL gibi önemli bir yeterlilik testine girmeden önce şüpheleriniz varsa, bu uygulamaya vereceğiniz bir 20 Dolar sizi çok daha büyük bir zarardan döndürebilir. Ayrıca hemen indirirseniz kısa bür süreliğine testi ücretsiz yapabilirsiniz.

    Dil öğrenmenin yaşı yok, ayrıca İngilizce'nizi geliştirmenin en keyifli yollarından biri de video oyunlar oynamak.

    The post Duolingo ile Ucuz İngilizce Yeterlilik Testi appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title