Haberler

Dünyanın En Zeki ve Yakışıklı Seri Katili

Güncelleme:

Şimdiye kadar bilinen tanınmış en zeki seri katil olan Ted Bundy'nin cinayet işleyebileceğine kimse inanamadı, çünkü çok kibar, temiz, zeki ve yakışıklıydı.

Theodore Robert Bundy veya diğer bilinen adıyla Ted Bundy, ABD'de ve dünyada tanınan bir seri katil.

KADINLARDAN İNTİKAMININSEBEBİ

Ted Bundy, gayri meşru olarak dünyaya gelmiş, yıllarca ablası olarak tanıdığı kişinin annesi olduğunu öğrenince ve o yıllarda kız arkadaşı tarafından terk edildiğinde büyük bir bunalıma girdi. Ve o zamandan sonra etrafındaki bütün kadınları bir obje olarak görmeye ve büyük bir intikam duygusuyla yaşamaya başladı.

30'DAN FAZLA CİNAYET

Kurbanlarının kesin sayısı bilinmeyen Bundy, otuzdan fazla cinayet işlediğini itiraf etmişti. Bundy, sıklıkla Amerikan seri katillerinin öncül örneği olarak kabul edildi. Sosyapat olan Bundy, işlediği vahşi cinayetlere rağmen eğitimli, yakışıklı, kibar ve zeki bir genç adamdı. Bu sayede tanıştığı kadınları kolayca etkileyip ikna edebiliyordu.

KURBANLARI ESKİ KIZ ARKADAŞINA BENZİYOR

Kurbanlarını genelde sopayla döverek, bazen de boğarak öldürdü. Tecavüz ettiği kurbanlarının çoğunu öldürdükten sonra da tekrar tecavüz edip, bedenlerini kesiyordu. Öldürdüğü kadınlar, daha önce kendisini terk ettiği eski sevgilisine benziyordu. Hepsinin ortak özelliği siyah saçlı, saçları ortadan ayrılmış, genç ve beyaz tenli kadınlardı.

Zeki ve çalışkan olan Bundy, farklı üniversitelerde okumuştu. Hukuk ve psikoloji okuyarak kendini insanlara kanıtlamak istemişti.

KADINLAR YİNE DE ONA HAYRANDI

Kadınlar ise işlediği acımasız cinayetlere rağmen ona olan hayranlığını gizlemedi ve onu görmek için tüm mahkeme duruşmalarına katıldılar. Bazıları da onun dikkatini çekmek için saçlarını siyaha boyayıp ortadan ikiye ayırarak eski kız arkadaşına benzemeye çalıştılar.

ELEKTRİKLİ SANDALYEDE İDAM CEZASI

3 kere kaçmayı başarsa da en sonunda yakalanan Bundy, ölüm cezasına çarptırıldığında 42 yaşındaydı. Ölümü elektrikli sandalyede 2 dakika boyunca vücudunda 2.000 volt elektrik gezdirilerek gerçekleşti.

1989'da idam edilen Ted Bundy ve işlediği cinayetler ise birden fazla filme konu olmuştur.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Belgesel Komik - İlginç Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title