Haberler

Dünyanın En Uzun Adamı Alışveriş Merkezini Gezdi

Dünyanın en uzun adamı rekorunu elinde bulunduran iki metre 51 santimlik Sultan Kösen, Mardin'de yeni açılan alışveriş merkezini gezdi.

Dünyanın en uzun adamı rekorunu elinde bulunduran iki metre 51 santimlik Sultan Kösen, Mardin'de yeni açılan alışveriş merkezini gezdi.

Alışveriş merkezine beraberindeki yakınlarıyla birlikte gelen Mardinli Sultan Kösen, alışveriş merkezi yetkilileri tarafından ağırlandı. Mardin'de böyle bir alışveriş merkezinin açılmasından dolayı memnun olduğunu söyleyen Sultan Kösen, "Bir Mardinli olarak dünyanın çeşitli kentlerini geziyor ve oradaki çağdaş alışveriş merkezlerine özeniyordum. Nihayet Mardin'de de böyle güzel bir alışveriş merkezi açıldı. Bundan dolayı çok şanslıyız. 100 dönümlük arazi üzerinde kurulan bu alışveriş merkezinde binlerce kişi istihdam edilmektedir. Ben buradan işadamlarımıza seslenmek istiyorum. Buraya gelip yatırım yapsınlar, kendi insanlarımız kendi halkımız bu yatırımlardan yararlansınlar" dedi.

Beynindeki hormonel bozukluktan dolayı boyunun uzamaya devam ettiğini ifade eden Kösen, şöyle konuştu: "Benim boyum hala uzuyor ve şu an 2.51 santimetre ile dünyanın en uzun adamı rekortmeniyim. Ancak, günlük yaşamımdaki zorluklar çok fazla. Boyumun uzunluğundan dolayı araçlara binemiyorum. Ailemize ait araçta ancak iki büklüm durarak bir yerden diğer bir yere seyahat edebiliyorum. Benim boyumun sığabileceği bir araç tahsis edilmesini bekliyorum. Türkiye'nin ismini duyurmaya devam eden bir rekortmen olarak bunu hakettiğimi düşünüyorum." - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sultan Kösen Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title