Haberler

Dünyanın En Pahalı Şiş Kebabı Londra'da

Güncelleme:

Londra'nın Canary Wharf semtinde kebap restoranı zinciri olan Türk kebapçı Önder Şahan'ın yaptığı şiş kebabın fiyatı adeta duddak uçulatıyor.

BİR PORSİYON 4 BİN LİRA

Daily Mail'e haber olan Şahan'ın pişirdiği şiş kebaptan bir porsiyon yemek için kebapseverler tam 925 sterlin, yani yaklaşık 4 bin lira ödüyor.

"FİYAT HİÇ DE FAZLA DEĞİL"

Londra'nın en ünlü kebapçılarından biri olan ve kent genelinde toplam 15 kebap restoranı olan Önder Şahan, şiş kebabı için ödenen 4 bin TL'nin hiç de fazla olmadığını belirterek, "Daha iyisini yapana 1000 sterlin veririm" diyor.

İŞİN SIRRI MALZEMEDE

Canary Wharf'taki Hazev Restaurant'taki 4 bin TL'lik şiş kebabın niçin bu kadar ettiğine gelince.Şahan kebabında en iyi eti, en iyi sebzeleri ve 25 yıllık bir sirke kullandığını söylüyor. Buna göre, sirkenin 10 cl olan şişesi 785 lira (Terre Bormane).

163 LİRALIK ZEYTİN YAĞI

Kebap yapımında kullandığı zeytin yağının fiyatı ise 163 lira (La Vallee des Baux).

DÜNYANIN EN PAHALI ETİ

Ete gelince, Şahan kebaplarında dünyanın en pahalı etlerinden biri olarak bilinen Japon Wagyu sığırının etini ve yine pahalı bir mantar olan kuzugöbeği mantarını kullanıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Daily Mail Londra Yemek Tarifi Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

ADANALI:

ADANA YA GELİNDE KEBABIN 20 TL YE KRALINI YİYİN

40
0
yanıtYanıtla
yozgat-sinop :

avrupada döner kebap 7 avro bu haber arkadan sallama. reklam amacli göstermelik fos haber. . . .

11
3
yanıtYanıtla
herşeyi bilen adam:

arkadaş haberin her yeri falso, haberi yayınlamadan önce bir baksanıza araştırsanıza. Japon danasından kebap olmaz bu bir, ikincisi zeytinyağı kebabın neresinde oluyor?üçüncüsü Mantar ne alaka?, dördüncüsü bu restoranın sitesine girip fiyatlara baktınız mı? fiyatlar 10-15-20strelin gayet makul İngiltere''ye göre. . . Sallamadan haber yapın biraz.

11
1
yanıtYanıtla
Ekmek Var Yen mi:

Bizim adanada 10 tl gelin

10
2
yanıtYanıtla
ADANALI:

Adana kebabın da mantarı nereye koyuyorlar anlayamadım, mantar ne geziyor lan Adana kebabın da!. . . .

11
1
yanıtYanıtla
cihan bursaspor:

bu adamı güzel bir döveceksin ama sağlam döveceksin daha iyi dövene şiş kebap bedava diyeceksin işin sırrı yumruklarda diyede ekleyeceksin

9
2
yanıtYanıtla
MÜDÜR:

NE ÖZELLİĞİ VAR KEBAPÇI BOZUNTUSU

5
5
yanıtYanıtla
Önder:

Dünyada enayi cok .

8
2
yanıtYanıtla
ertesi gün:

Türkiye de yokmu böyle yerler sanıyorsunuz kebabı bilmem ama bir bardak çaya 75 lira aldılar benden yani yemek kaç paradır artık bilemiyorum

7
2
yanıtYanıtla
.:

yurt dışından adana''ya gelip kebap yedikten sonra tekrar yurt dışına gitmek daha ucuza mal olur sıgır ya bu . . .

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title