Haberler

    Dünyanın En İnce Tableti Dell Venue 8 7000 Oluyor

    Dell Venue 8 7000, iPad Air 2'nin elinden unvanı alıyor.

    Emre Çetinkaya - -

    Apple'ın geçtiğimiz haftalarda tanıttığı yeni tablet modeli iPad Air 2, 6.1 mm'lik inceliğiyle dünyanın en ince tableti unvanını eline geçirmişti. Ancak görünüşe göre bu çok uzun sürmeyecek. Dell, Kasım ayında tanıtacağı yeni tableti Venue 8 7000 ile iPad Air 2'nin elinden bu unvanı almaya hazırlanıyor.


    Gelen bilgilere göre Dell Venue 8 7000 isimli model sadece 6 mm inceliğe sahip olacak. Yani sadece 0.1 mm'lik farkla iPad Air 2'yi bu konuda geride bırakacak.


    Diğer taraftan Android KitKat'ı çalıştıracak olan cihaz, 8.4-inç büyüklüğünde ve 1600 x 2560 piksel çözünürlüğünde OLED ekrana sahip. Cihaz gücünü ise dört çekirdekli Intel Atom Z3500 işlemciden alacak. Belirtilene göre üç kameraya sahip olacak cihazın ana kamerası 8 MP değerinde olacak.


    2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı gibi özellikleri de bünyesinde bulunduran cihazın Kasım ayında 499 dolarlık fiyatla satışa çıkması bekleniyor.




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Apple Dell Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title