Haberler

Dünyanın En Dehşet Verici Hapishanesi

Güncelleme:

En azılı katillerin kaldığı hapishanede mahkumlar kadınlar koğuşunu basıp buradaki kadınlara tecavüz ediyor. Son bir yılda 20 kadın mahkum bu nedenle hamile kaldı.

Brezilya'daki Pedrinhas Cezaevi, yaşadığımız gezeğenin en dehşet verici cezaevilerinden birisi olarak gösteriliyor. Bu korkunç cezaevinde sadece geçtiğimiz yıl 75 mahkum öldürüldü.

BİRBİRLERİNİ ÖLDÜRMEYE BAŞLADILAR

Dışarıda süren çete savaşları cezaevinde de sürünce, çete üyeleri birbirini öldürmeye başladı. Ne yazık ki bu cinayetlere ne gardiyanlar ne de polisler engel olamıyor.
Pedrinhas Cezaevi'nde; çete üyeleri, mafyalar, katiller, caniler, uyuşturucu satıcıları ve psikopatlar bulunuyor. Bunlar zaman zaman birbiriyle kapışıyor. Bütün engellemelere rağmen özellikle çete üyeleri içeriye ateşli silahlar sokuyor. Hatta geçenlerde çete üyeleri arasında resmen silahlı çatışma çıktı. İşin ilginç yanı silahlı çatışmada bir de pompalı tüfek bulundu.

KADINLAR KOĞUŞUNU BASIYORLAR

Burada yatan çete üyeleri zaman zaman kadınlar koğuşunu basıp buradaki kadınlara tecavüz ediyor. Son bir yılda 20 kadın mahkum bu nedenle hamile kaldı. Şimdi onlar doğurmayı bekliyor. Alınan önlemler çete üyelerinin kadınlara tecavüz etmesini bile engellemiyor.

Brezilya'da cezaevlerinde toplam 450 bin mahkum bulunuyor. Bu sayı cezaevinde bulunan kişi sayısında dünyada 4. yapıyor.


Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (78)

Adınızı Yazın:

allah korkusu olmayan toplumların hali işte böyle olur, , , , , , , ,

88
14
yanıtYanıtla
babamobilWeb@haberler.com:

Bu birezilyalilara hastayim ne kadar watan sewerler olay cikartip kendi ulkelerinin cikarlarini zedelemiyorlar demmekki bu ulkede hic chpli yok

47
54
yanıtYanıtla
kosmos:

ne güzel herkes ihtiyacını gideriyor onlarında ihtiyacı var))9

10
90
yanıtYanıtla
allohasan:

lütfen yüzlerindeki ifadeye iyi bakın bunların tecavüze uğramış bir halleri varmı kadınlar resmen gurur pozları veriyor

76
9
yanıtYanıtla
mERVE:

Kadınları başka bir hapishaneye nakletsinler onlar için başka bir cezaevi yapsınlar, erkeklere gelince onlar da yesin birbirlerini, daha iyi pislikler birbirini temizlesinler. . .

68
7
yanıtYanıtla
ŞahinMobil-IOS:

Brezilya yerine Iran olsaydı haber dünyayı sarsardı. Yarab sen sabır ver

67
6
yanıtYanıtla
Menzilli Mobil-IOS:

Ülkücüleri gönderirseniz orayıda bölebilirler bu sefer Irkçılık çıkar

29
40
yanıtYanıtla
elamobilWeb@haberler.com:

Bide ülkemizi beyenmiyorlar bakın görün işte ibret olsun millete

54
13
yanıtYanıtla
ihtiyaçMobil-IOS:

Baksanıza abi kadınlarda mutlu demekki hepsi istiyor arkadaş doğru söylüyor ihtiyaçları var adet zamanı gibi :)

22
43
yanıtYanıtla
ZZ:

O ADANLARI HADIM EDİN BİTSİN

54
7
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title