Haberler

Dünyanın En Çirkin Köpeği Seçildi

Güncelleme:

Dünyanın dört bir yanından gelen köpekler 'dünyanın en çirkin köpeği' seçilebilmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

Dünyanın dört bir yanından gelen köpekler 'dünyanın en çirkin köpeği' seçilebilmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştı. SweePee Rambo adlı köpek tüm rakiplerini geride bırakarak büyük ödülün sahibi oldu.

''ÖNEMLİ OLAN İÇ GÜZELLİK''

ABD'nin California eyaletinde bu sene 28'incisi düzenlenen 'Dünyanın En Çirkin Köpeği' yarışmasının birincisi, gözleri görmeyen bir Chihuahua-Chinese kırması oldu. Köpeğin sahibi Jason Wurtz, köpeklerin dış güzelliğinden ziyade iç güzelliklerinin önemli olduğuna dikkat çekmek için bu yarışmaya katıldığını belirtti.

17 SENEDİR BİRLİKTELER

Mohikan stili sarı saçlı SweePee'nin her iki gözü de maalesef görmüyor. Sağ gözünün rengi diğerinden farklı olarak mavi. Tam 17 senedir sahibi Wurtz ile birlikte yaşayan dişi köpeğin kilosu ise 1800 gram. ABC News'e konuşan Wurtz; SweePee'yi eski eşine hediye olarak aldığını fakat eşinin onu çok çirkin bulduğunu, boşandıktan sonra da köpeğin bakımını tamamen kendisinin üstlendiğini söyledi.

BÜYÜK ÖDÜL 1,500 DOLAR

Büyük ödül olan 1,500 doları (Yaklaşık 4,400 TL) kazanarak yarışmanın birincisi olan SweePee, daha önce de üç kere aynı yarışmaya katılmış fakat derece alamamış. Yarışmaya katılan Himisaboo adlı köpek ise ABD'nin emlak kralı Donald Trump'a benzetilen saç modeliyle yarışmanın diğer bir gözdesi oldu. Herkes onun yarışmayı kazanacağını düşünüyordu fakat 'en çirkin' olma unvanını SweePee'ye kaptırdı.


Kaynak: Haberler.com / Dünya

California Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

harikasın bebeğimm :))

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title