Haberler

Dünyanın En Büyük Billboard Rekoru Daha Büyüyor

Güncelleme:

Yaklaşık 2 hafta gibi kısa bir sürede 50 kişilik bir ekibin çalışması sonucu inşa edilen dev billboard, ANKAPARK'ın İstanbul yoluna bakan cephesinde, 1320 metrekarelik bir alanda kuruldu.

Başkent'te Guinness rekortmeni Onur Tümer ve MTL Organizasyon işbirliğiyle bu cumartesi gerçekleştirilmesi planlanan "En Çok Logoya Sahip İlan Panosu" ( (Most Brands Advertising on One Single Billboard) Guinness rekor denemesi 120 metre uzunluğundaki pano yüksekliğinin 11 metreden 15 metreye yükseltilmesi nedeniyle 25 Ekim tarihine ertelendi.

Etkinliğe başta gıda sektörü olmak üzere, inşaat, iletişim gibi çok sayıda sektördeki firmaların büyük ilgi gösterdiğini belirten Guinness rekortmeni Onur Tümer, "Rekor denemesine büyük ilgi var. Bu ilgiyi karşılayabilmek adına billboard yüksekliğimizi 11 metreden 15 metreye çıkarma kararı aldık. Revize edilen rekor denememiz 1.800 metrekare olacak" dedi.

Dünyanın en büyük billboardu rekorunun 10 metre yükseklik, 100 metre uzunluk ile Dubai'de bulunduğunu ifade eden Tümer, gerçekleştirecekleri rekor denemesinde bu sayının oldukça üstüne çıkacak olmanın heyecanını yaşadıklarının altını çizdi.

MTL Organizasyon yetkilisi Berk Mertel ise, 25 Ekim günü Başkent Ankara'da çok büyük organizasyona imza atacaklarını ifade ederek, bu rekor denemesinin hem görsel, hem de firmaların tanıtımı açısından son derece önemli olduğunu kaydetti.

Mertel, etkinliğin 10:00 ile 19:00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Onur Tümer İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title