Haberler

"Dünyanın En Akıllı İnsanı"ndan Son Bomba

"Dünyanın En Akıllı İnsanı" olarak adını duyuran yazar Erdal Demirkıran, "Parayı Bulduğum An Alayını" isimli son kitabıyla okurlarıyla buluştu.

Erdal Demirkıran'ın 10. kitap olarak kaleme aldığı 'Parayı Bulduğum An Alayını…' isimli eser 'ön yargı' belasını konu alıyor.

İşte "Parayı Bulduğum An Alayını" isimli yeni kitabın Konusu:

Bir sabah uyandığında bedeninin tepeden tırnağa masmavi olduğunu fark eden Valmir, neye uğradığını şaşırır ve bundan kurtulmak için derhâl harekete geçer. Hastaneye gitmek aklına gelen ilk çözümdür ancak doktor, tıbben yapılabilecek hiçbir şeyin olmadığını, saçlarını siyaha boyamasının durumu biraz da olsa hafifleteceğini söyleyince çaresiz bir şekilde berbere giden Valmir, burada rastladığı esrarengiz adamdan aldığı ilginç teklifi değerlendirince bir anda hayatı değişir. Okuyucusunu nefes kesen bir heyecan ve merakla sürükleyen roman, esrarengiz adamın icat edip piyasaya sürdüğü 'Ohmberd Kash' isimli iksirle bütün insanların kendini geri dönüşü olmayan bir biçimde maviye boyamasıyla devam eder.

Erdal Demirkıran kimdir?

Erdal Demirkıran, Türk yazar. 1995'te Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite yıllarında içe kapanık biri olan Demirkıran, bunu aşmak için Kashna felsefesini ortaya koyarak ayrıca programcılık yapıp, kendince bir takım yazılar yazdı. Noter'den Dünyanın En Akıllı İnsanı olduğunu konu alan o iddialı yazıyı onaylattı. 1995-1997 yılları arasında Radyo Mega'da program ve sahnede stand-up yaptı.

1997 – 1999 yılları arasında bir cam fabrikasında Ticaret Müdürü olarak görev yaptıktan sonra istifa ederek profesyonel seminerler vermeye başladı.

Seminerlerinde Kashna adını verdiği özgüveni ön planda tutan felsefi davranış şeklini anlatan Demirkıran'ın kitapları ise şunlardır:

1. Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım

2. Adam Dediğin Benim Gibi Olur

3. İflas Etmenin Yolları

4. Dünyanın En Akıllı İnsanı'ndan Masallar

5. Sadece Aptallar 8 Saat Uyur

6. Yerim Seni ÖSS

7. Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git

8. Sadece Başbakan Okusun

9. Azrail'in Secde Ettiği Adam

10. Parayı Bulduğum An Alayını

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title