Haberler

    Dünyanın 5'te Biri Facebook'ta

    Facebook bugün, 2014 yılı dördüncü çeyreğine ait finansal sonuçlarını açıkladı.

    Emre Çetinkaya - -

    2015 yılının ilk ayını geride bırakmak üzereyken teknoloji şirketleri, 2014 yılının son çeyreğine dair finansal sonuçlarını açıklamaya başladılar. Geçtiğimiz gün Apple'ın finansal sonuçlarını duyurmasının ardından bugün ise Facebook, 2014 yılı dördüncü çeyreğine ait finansal sonuçlarını açıkladı.


    Facebook, devamlı olarak büyüyen mobil reklam gelirlerinde son üç aylık dönemde rekor kırmayı başardı. Sadece mobil reklam gelirlerinden 3,85 milyar dolar gelir elde eden şirket, önceki yılın aynı çeyreğine göre gelirlerini yüzde 49 oranında arttırarak toplamda ise, 12,47 milyar dolar gelir açıkladı.


    Öte yandan Facebook aylık aktif kullanıcı sayısını ise 1,39 milyara kadar çıkarmayı başarmış. Bu rakam, dünya nüfusunun neredeyse 5'te birine denk geliyor. Bunun yanında Facebook'un mobildeki aylık kullanıcı sayısı ise 1,18 milyara yükseldi.


    Aşağıdaki görselden Facebook grubuna ait sosyal ağların aylık kullanıcı rakamlarına ve diğer istatistiklerine ulaşabilirsiniz.





    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Facebook Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title