Haberler

Dünyanın 4 Bir Yanından Gelen Karateciler, Göz Doldurdu

Güncelleme:

6 ülkeden 830 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Kata ve Kumite dallarındaki Bursa Büyükşehir Belediyespor Uluslararası Karate Turnuvasında 184 sporcu madalya aldı.

Bursa'da düzenlenen ve 6 ülkeden 830 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Kata ve Kumite dallarındaki Bursa Büyükşehir Belediye spor Uluslararası Karate Turnuvası'nda 184 sporcu madalya aldı.

Bursa Uludağ Mehter Takımının mini konseri ile başlayan açılış töreni, yurt dışından gelen sporcular tarafından hayranlıkla izlendi. Açılış konuşması için kürsüye gelen Bursa Büyükşehir Belediye spor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık "Bursa, spor kenti. Sporun farklı branşlarında, farklı organizasyonlarında Bursa'da temsil etmek istiyoruz. Turnuvaya katılan sporcu kardeşlerimize, antrenörlerimize, hakemlerimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bursa İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin ise, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin spora yaptığı yatırımlar neticesinde artık Bursa'nın tam anlamıyla bir spor kenti olduğunu ve federasyonların önemli spor organizasyonlarını Bursa'ya verdiklerinin altını çizdi.

Türkiye Engelli Karate Milli Takımı sporcusu olan ve bu sene Dünya Engelliler Karate Şampiyonası'nda Ülkemizi temsil eden, İstanbul Demirbaş Spor Kulübü Engelli Karate Sporcusu Doğuş Kağan İşler'in yaptığı "Kata" gösterisi, salonu dolduran seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

Kata va Kumite dallarında 24 kategoride kıyasıya mücadele eden ve dereceye giren 184 sporcuya madalya verildi. Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Karate Turnuvasının ikinci günü Genç ve Ümit kategorilerinde mücadele eden sporcuların müsabakalarının ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin ödülleri vermesi ile son buldu.

Öte yandan seremoni sonrasında Bursa'daki küçük Karateciler, harçlıklarını birleştirerek aldıkları 4 adet tekerlikli sandalyeyi mini bir törenle Bursa Kızılay Şubesi temsilcisine teslim etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bursa Büyükşehir Belediyespor İlhan Satık Uludağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title