Haberler

Dünyagöz Vakfı'nın Gören Gönüller Projesi İçin Anlamlı Konser

Güncelleme:

Dünyagöz Vakfı, 2011 yılından bu yana hayata geçirdiği özel projeler ile "Göze" ve "Görmeye" verilen değeri yükseltiyor.

"Gören Gönüller" projesi için Sibel Can ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ile 30 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 20.00'de Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda büyük bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. Sibel Can'ın son albümündeki parçalarını seslendireceği konserde, biletler www.biletix.com internet sitesi ve Biletix satış noktaları üzerinden satışa sunuldu, bilet satışından elde edilen gelir ise "Gören Gönüller" projesine aktarılıyor.

Gören Gönüller projesi çatısı altında görme engelli ve az gören 300 öğrenciye verilecek "akıllı telefon"larla öğrencilerin günlük yaşamlarında bağımsız hareket etmeleri ve bilgiye hızlı erişimleri sağlanacak. Tamamen görme engellilere özel olarak tasarlanmış bu cihazlar telefon özelliğinin yanı sıra; dokunmatik, metin okuma, ses ile komut verme, yazıları büyütme, sesli olarak adres tarifi yapma, renk tanıma, OCR, NFC ve acil yardım imdat butonu gibi önemli özellikleriyle görme engellilerin hayatına ışık oluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sibel Can Biletix Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title