Haberler

Dünyadaki En Büyük Mağazası Almatı'da

Güncelleme:

Vestel, Almatı'daki mağazasında müşterilerine ücretsiz aşçılık dersi verecek.

Vestel, dünyadaki en büyük mağazasını Almatı'da açtı

Türkiye'nin dayanıklı tüketim alanındaki teknoloji devi ve elektronik sektörünün ihracat şampiyonu Vestel, Kazakistan'ın en büyük şehri Almatı'da 1.500 metrekare genişliğinde alana sahip yeni mağazasını açtı. Almatı'daki mağaza, Vestel'in dünya çapındaki en büyük mağazası ve yurtdışındaki 59. exclusive showroom'u oldu. Açılışta konuşma yapan Vestel Genel Müdür Yardımcısı Eren Ataman, "Yurtdışında Vestel markalı ürünlerimizi tüketicilerimizle buluşturduğumuz 1700'ün üzerinde satış noktamız var. Bunların en büyüğünü Kazakistan'da faaliyete sokmaktan mutluluk duyuyoruz. Almatı'dan önce Azerbaycan, İran ve Gürcistan'da açtığımız mağazalarla Orta Asya ve Ortadoğu pazarlarında genişleme stratejimize uygun hamleler gerçekleştirmiştik. 2012 yılı içerisinde İran'da yeni mağazalarımızı açacağız" dedi.

Vestel, Orta Asya ve Ortadoğu ülkelerinde büyüme stratejisine Kazakistan'ın en büyük şehri Almatı'da açtığı yeni mağazayla devam ediyor. 1.500 metrekare genişliğindeki mağaza Vestel'in dünya çapındaki en büyük mağazası ve 59. exclusive showroom'u oldu. Almatı'da çok markalı mağazada Vestel'in beyaz eşya, elektronik eşya, ankastre, küçük ev aletleri ve diğer kategorilerdeki ürünlerinin yanı sıra Taç ev tekstili ürünleri ile farklı markaların hazır mutfak, mobilya, kamera, cep telefonu gibi ürün grupları da bulunuyor.

Vestel'in en büyük mağazasının açılışında bir konuşma yapan Vestel Genel Müdür Yardımcısı Eren Ataman, "Yurtdışında Vestel markalı ürünlerimizi tüketicilerimizle buluşturduğumuz 1700'ün üzerinde satış noktamız var. Almatı'dan önce Azerbaycan, İran ve Gürcistan'da açtığımız mağazalarla Orta Asya ve Ortadoğu pazarlarında genişleme stratejimize uygun hamleler gerçekleştirmiştik ve sıra Kazakistan'daydı. Ülkenin en büyük şehrine Vestel'in dünyadaki en büyük mağazasını hediye ettik" dedi.

Yurtdışı mağazalarında her yıl yüzde 100 satış artışı

Vestel'in mağazalaşma çalışmalarının devam ettiği Orta Asya ve Ortadoğu ülkelerinde faaliyetlerinin sadece mağaza açmakla sınırlı kalmadığını vurgulayan Ataman şunları ifade etti:

"Bu ülkelerdeki mağazalarımız, daha çok tüm ürünlerimizi ülke halkının beğenisine sunduğumuz bir platform konumunda oluyor. Asıl hedefimiz mağazalarımızın desteği sayesinde ülke genelinde ürünlerimizi en çok noktada satışa sunabilmek. Bu ülkeler Vestel ihracat haritasında çok önemli bir yer tutuyor."

Müşterilere profesyonel şeflerden ücretsiz aşçılık dersi

Vestel'in Almatı mağazası çok amaçlı bir tesis olarak faaliyet gösterecek. Mağazada satış sonrası hizmetlerin sunulabilmesi için yetkili servis merkezi de yer alacak. Ayrıca Almatı'da mağazaya gelen müşteriler, profesyonel şeflerin eğitim vereceği usta aşçılık derslerine ücretsiz katılabilecek.

Türkiye'deki tüm ürün gamlarının Kazakistan'da da olacağını belirten Ataman, Vestel'in bulunduğu her pazarda tüketim alışkanlıklarına ve ülkeye özel teknik koşullara uyumlu ürün sunma yeteneği ve kapasitesine sahip olduğunu; ürün boyutları, yıkama ve kullanma kapasitesi gibi yerel ayarlamaları rahatlıkla gerçekleştirebildiğini ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kazakistan Vestel Almatı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title