Haberler

Dünyaca Ünlü Tırnak Tasarımcısı: Türk Kadınlarının Elleri Çok Güzel

Güncelleme:

Nail Arts dalında 8 dünya birinciliği olan, tırnak kompozisyonlarıyla dünya çapında ses getiren ve Britney Spears, Jennifer Lopez gibi dünya starlarıyla çalışan tırnak tasarımcısı Marco Bonvicini, Estetik International’a geldi. Bonvicini, Instagram’da #Ojesizgezmeyenlerkulubu adıyla yüz binin üzerinde takipçisi olan moda bloggerı Ferhan Talib’in tırnaklarına bakım yaptı. Türk kadınlarının çok güzel ellere sahip olduğunu söyleyen Bonvicini, “Eller kadınlar için çok önemlidir. Türk kadınlarının elleri gerçekten çok güzel. Türkiye’den özellikle Emel Sayın’ın ellerini beğeniyorum” dedi.

Çok uzun olmayan tırnakların daha iyi olduğunu belirten Bonvicini, “Normalde çok uzun olmayan tırnak en iyisidir. Çünkü normal boyuttaki tırnağın bakımı daha pratiktir. Ellerimiz bizim için en önemli organlarımızdan biridir. Çünkü birçok şeyi ellerimizle yaparız. Moda dünyasında ise ellerimizin önemi biraz daha farklıdır. Çünkü bir çekimde eliniz bir kez görünür ve bu görüntü önemlidir” diye konuştu.

LADY GAGA’NIN TIRNAKLARI

Britney Spears ve Jennifer Lopez gibi dünya starlarıyla çalışan Marco Bonvicini, onlarla vakit geçirmenin çok güzel olduğunu söyledi. Bazen uzun tırnakların kişiyi daha güzel gösterdiğini de belirten Bonvicini, “Onlarla bir klipte ya da filmde çalışmak güzeldi. Mesela bazen uzun tırnaklar sizi daha iyi gösterir. Lady Gaga’nın uzun tırnakları var, çünkü bu onu iyi gösteriyor” dedi.

Estetik International’a ikinci kez gelen Marco Bonvicini, “Türkiye’de ve İstanbul’da çalışmak benim için çok iyi. Buraya gelmek gerçekten çok önemli. Ayrıca burada sevdiğim arkadaşlarım var ve onlarla çalışmak çok güzel” diye konuştu.

INSTAGRAM FENOMENİNDEN TIRNAK BAKIM TAVSİYESİ

Instagram’da #Ojesizgezmeyenlerkulubu adıyla yüz binin üzerinde takipçisi olan moda bloggerı Ferhan Talib ise, Marco Bonvicini’nin çok iddialı tırnak tasarımları yaptığını söyledi. Bonvicini’nin çok ince ve başarılı tasarımlara imza attığını belirten Talib, “Çok uzun tırnak bakım ve kullanım açısından epey zor. Bu nedenle çok uzatmamakta fayda var. Jennifer Lopez, Britney Spears ve Lady Gaga tırnakları normal hayatta kullanmak için fazla çılgın ve iddialı. Bütün kadınlar oje sürmeyi, güzel ve bakımlı ellere sahip olmayı sever. Biz de Instagram’da #Ojesizgezmeyenlerkulubu etiketiyle paylaşılan fotoğrafları sayfamızda yayınlıyoruz” dedi.

Limonun tırnaklara çok iyi geldiğini söyleyen Talib, “Evde salataya limonu sıktıktan sonra kalanı parmaklarınızda gezdirirseniz hem tırnakları yumuşatır hem de nemlendirir. Bu çok pratik bir yöntem” diye konuştu. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Jennifer Lopez Britney Spears Instagram Moda Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title