Haberler

Dünyaca Ünlü Oyun Artık Bedava

Güncelleme:

Yapay zekası her yeni sürümde iyileştirilen The Sims'in son oyunu, yapımcı Origin tarafından yapılan açıklamaya göre 48 saat boyunca oyunseverlere bedava olarak sunulmuş durumda.

48 SAAT SONRA KENDİNİ İMHA EDECEK

Origin'in, Game Time adlı sistemi sayesinde oyunu dilediğiniz zaman indirebilip 48 saat ücretsiz oynayabileceksiniz. Lakin bu 48 saatin sonunda oyun kütüphanenizden silinmiş olacak. İndirirkenki zaman süreci bu 48 saatin içerisinde yer almaz iken, oyunu satın alma konusunda tereddüt yaşıyorsanız bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.

SİSTEME BİRÇOK ÜNLÜ OYUN MİSAFİR OLMUŞTU

Origin kullanıcılarının yakından hatırlayacağı üzere, Origin Game Time adlı sisteme zamanında Battlefield 4, Titanfall ve Kingdoms of Amalur: Reckoning oyunları misafir olmuştu. Kısacası The Sims 4'ü deneyebilmek için sadece bir Origin hesabına sahip olmanız yeterli. Haftasonunu oyun ile değerlendirmek isteyenler için güzel bir fırsat olabilir.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Türkiye Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (6)

xxxMobil-ANDROID:

gerçek lider. sonuna kadar seninleyiz.

4
18
yanıtYanıtla
yigit lider Mobil-ANDROID:

su an Dunyada Erdoganla kiyaslanabilecek bir lider yok.Hangi Islam devletinde secime girse banko kazanir.Ama bu tarihtede boyle olmustur boyle buyuk liderlere hainlik eden kendi halkindan insanlar olmustur ve o hainler hep yanilmistir.

2
11
yanıtYanıtla
SultanMobil-IOS:

Demeki erdogan hedefini basarmiski Gercek lider deyince akla ilk o geliyor

1
8
yanıtYanıtla
hizaya geçen koyun:

Erdoğan teşekkürler bu oyunu ülkeye getirdiğin için büyük lider , artık çocuklarımız bu oyunla hayatı öğreniyor sosyalleşiyor saol saol saol !! :DD

1
7
yanıtYanıtla
KaptanmobilWeb@haberler.com:

Neden acaba gerçek lider deyince herkesin aklına Erdoğan geliyor. Bu da ayrı bir tartışma konusu...

0
8
yanıtYanıtla
reklam:

reklamları izlediniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title