Haberler

Dünyaca Ünlü Tenor Alessandro Safina, Meyra İle Aynı Sahnede

Güncelleme:

Alessandro Safina, 26 Eylül Perşembe akşamı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda Meyra ve ENBE Orkestrası eşliğinde sahne alacak.

Ünlü sanatçı konsere çok az süre kala, İstanbul'a özel sürprizleri ile hayranlarını şaşırtmaya hazırlanıyor.

'Luna' şarkısı ile hafızalara kazınan, dünyada Pavarotti, Carreras ve Domingo'nun ardından mirası devralan 'neo klasik' tenor Alessandro Safina, 26 Eylül 2013 Perşembe akşamı BKM organizasyonuyla gerçekleşen 'Turkcell Yıldızlı Geceler' kapsamında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konseri ile Türk dinleyicilerinin kalbini bir kez daha fethetmeye hazırlanıyor. Harbiye Açıkhava sahnesinde Enbe Orkestrası ve Meyra'nın eşliğinde hayranlarının karşısına çıkacak olan Safina, konserde sürpriz parçalarda da Meyra ile düet yapacak.

İlk defa 2005 yılında ülkemizi ziyaret eden ve Sezen Aksu, Sertab Erener ve Ferhat Göçer gibi birçok ünlü isimle düetlere imza atan Alessandro Safina, "Konserde kendi hit parçalarımın yanı sıra klasik İtalyan ve Napoli bölgesinin şarkılarını seslendireceğim. Konserimde kısa zamanda aramızda duygu bir bağ oluşturduğumuz Enbe Orkestrası'ndan Behzat Gerçeker ve Meyra ile sürpriz parçalar seslendireceğiz. 26 Eylül Cumartesi akşamı tüm İstanbullular aşk dolu bir geceye şahitlik edecekler. Sevgilisi, arkadaşı, eşi ile konsere gelenler duygusal bir geceye doyacak" diyerek yıldızlar altında geçecek romantik bir gecenin sinyalini verdi.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Alessandro Safina Harbiye Meyra Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title