Haberler

Dünyaca Ünlü Müzisyenler, İstinyePark'ta

Güncelleme:

'İstinyePark Tunes of September' dünyaca ünlü kontrtenor Edson Cordeiro'yu ağırlıyor.

İstinyePark yazın son günlerinin tadını, müzikle dolu bir etkinlikle çıkarıyor! Eylül ayı boyunca birbirinden ünlü sanatçıların sahne 'İstinyePark Tunes of September'ın 11 Eylül'deki konuğu, dünyaca ünlü Grammy adayı kontrtenor Edson Cordeiro olacak. Açıkhavada müzik keyfi yaşatan konser dizisinde, sıradışı caz performanslarıyla tanınan Sarah Ferri 18 Eylül'de, İngilizlerin dünyaya kazandırdığı yeni caz yıldızı Zara McFarlane ise 25 Eylül'de müzik severlerle İstinyePark'ta bir araya gelecek. Sonbaharı iyi müzikle karşılamak isteyenler, Eylül ayı boyunca her Çarşamba İstinyePark'ta buluşacak.

İstinyePark misafirlerine sunduğu birbirinden güzel etkinliklere bir yenisini ekledi. İstanbul'un Eylül akşamlarını açıkhavada müzik keyfiyle daha da güzelleştiren 'İstinyePark Tunes of September', 11 Eylül'de gerçekleşecek ikinci konserinde dünyaca ünlü Grammy adayı Brezilyalı sanatçı Edson Cordeiro'yu ağırlayacak. Kadın sesiyle şarkı söyleyebilen eşsiz kontrtenor, repertuarındaki şarkılarla dinleyenleri büyülemekle kalmıyor, aynı zamanda sahnede yaptığı benzersiz şovlarla da dinleyiciyle mükemmel bir bağ kuruyor.

Kadın sesiyle şarkı söyleyebilen 'dünyanın sekizinci harikasi'

Eklektik repertuarı ve sahne performansıyla dünyanın dört bir yanında izleyenleri kendine hayran bırakan Cordeiro; Brezilya samba ve bosa novadan, flamenko caz, disco ve operaya kadar pek çok farklı türde müziği pop tavrında dinleyiciyle buluşturuyor. Yakın zamanda Alman basını tarafından 4 oktavlık benzersiz sesiyle "dünyanın sekizinci harikası" ilan edilen Cordeiro, dünyanın pek çok yerinde verdiği konserler ve katıldığı festivallerle geniş kitlelere ulaştı. Cordeiro gösterisinde Billie Holiday, Amalia Rodrigues, Edith Piaf ve Madonna gibi ilham aldığı kadın sanatçılardan esinlendiği performansıyla izleyicilerine unutamayacakları eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

MasterCard'ın sponsorlarından olduğu Tunes of September'ın üçüncü konserinde 18 Eylül'de sahne alacak Sarah Ferri, tüm dünyada etkileyici sesi ve benzersiz canlı performansları ile ün yapmış bir isim. Özgün şarkılarında caz, swing bossa nova etkilerini hissettiren Ferri'nin müziği, kanındaki ateşli bileşimi yansıtıyor. 'Gizemli Kuzey' karakterini Belçikalı annesinden, 'Ateşli Güney' karakterini ise İtalyan babasından alan Ferri'nin müziğine de yansıyan bu kontrast, yetmişli yılların ruhunu taşıyan müziğini de etkiliyor.

İngilizlerin yeni caz starı Zara McFarlane, 25 Eylül'de sahnede!

Tunes of September'ın kapanış konserini ise caz dünyasının son yıllardaki en genç ve dikkat çekici isimlerinin başında gelen İngiliz şarkıcı Zara McFarlane verecek. 25 Eylül'de İstinyePark misafirleriyle buluşacak olan ünlü şarkıcı; Denys Baptiste, Orphy Robinson, Soweto Kinch ve Jazz Jamaika gibi ünlü caz müzisyenleriyle çalışarak kariyerinde üst noktalara tırmandı. McFarlane ayrıca dünyaca ünlü DJ ve müzik yapımcısı Gilles Peterson ile yaptığı albüm ile de tüm dünyadaki caz severlerin yakından takip ettiği bir isim haline geldi.

Eylül ayında her Çarşamba, haftasonu coşkusu İstinyePark'ta!

Dünyaca ünlü şanatçıların performansları eşliğinde açıkhavada müzik dinleyerek haftasonu coşkusu yaşayacağınız; neşeli, rahat ve eğlenceli vakit geçireceğiniz Tunes of September için İstinyePark'ın Facebook sayfası üzerinden yapılacak yarışmaları kazanan şanslı ziyaretçileri, konser günü İstinyePark'ta sürprizler bekliyor olacak. Konserler öncesinde ve sonrasında Power FM Dj'lerinin müzikleriyle renklenecek olan, yazın son günlerinin enerjisini daha da güçlü hissedeceğiniz müzik performanslarıyla Eylül ayı boyunca her Çarşamba İstinyePark Markalar Sokağı'nda müzik severlerle buluşacak Tunes of September konserleri, dünyaca ünlü yıldızları ağırlamaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Eylül Zara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title